Diego dalla PalmaSpecial Tanning Cake

Diego dalla Palma Special Tanning Cake
Diego dalla Palma Special Tanning Cake
árnyalat 90 15 g
9 590Ft

5 db a raktáron | 63 933,33Ft / 100 g, áfával | Kód: DDP0126
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Leírás:
A Special Tanning Cake a diegodallapalma luxus márka kompakt selymesen selymes bronzere, mely bármely évszakban megadja az arcnak a természetes napbarnított színét. Két verzióban kapható. A matt árnyalatban és könnyű szaténos árnyalatban. A Special Tanning Cake minden bőrtípusra ajánlott, matt változatát használhatják férfiak is.

Hatása:

  • a bőre napbarnított lesz
  • a bronzer könnyen eltávolítható
  • könnyen és gyorsan applikálható
  • a bőrnek természetes bronzos csillogó hatást ad

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra ajánlott, a matt változat még a férfi bőrnek is megfelelő

Hogyan használjuk:
A bronzosítót szárazon és nedvesen is használhatja. Szárazon applikáláshoz használja a 30 -as ecsetet. Ahhoz, hogy intenzív napbarnított hatást érjen el, alkalmazza a bronzert az egész arcfelületen nedves latex szivaccsal.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Alapozó árnyalata
medium

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.