Diego dalla PalmaRice Powder

Diego dalla Palma Rice Powder
Diego dalla Palma Rice Powder
12 g
9 590Ft

3 db a raktáron | 79 916,67Ft / 100 g, áfával | Kód: DDP0120
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Leírás:
A Rice Powder a diegodallapalma luxus márka teljesen transzparens és nagyon finom porpúdere, mely nem színez és nem változtatja meg az make-up alap színét. Kiemeli az make-up alap színét, és biztosítja a tündöklő fényét. A púdert az make-up alapra alkalmazza, így tartósabb. Azok a hatóanyagok, melyekkel gazdagítva van, csökkentik a vörösödést, mely tipikus a világos bőrre. A  Rice Powder minden bőrtípusra ajánlott, leginkább a nagyon finom bőrre.

Hatása:

  • mattosítja a bőrt
  • transzparens bőr
  • kiegyensúlyozott bőr
  • teljes kényelem az applikálás közben
  • selymes, porcelán bőr

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas, leginkább a nagyon finom bőrre

Hogyan használjuk:
Applikálhatja a dekoltázsra is, kiegyenlíti és egyesíti a bőr felszínét, befedi a sötét foltokat és más tökéletlenségeket. A púder szintén használható az arccsont mentén a make-up végén, így az arc felélénkül. Ezt a púdert professzionális célokra használják, növeli a fényhatást és az árnyékokat a sminkben.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Alapozó árnyalata
light

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.