Diego dalla Palma Mascara Prima Visioneszempillaspirál a dús pillákért

Diego dalla Palma Mascara Prima Visione szempillaspirál a dús pillákért
Diego dalla Palma Mascara Prima Visione szempillaspirál a dús pillákért
árnyalat Deep Black 10 ml

Kód: DDP0185 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Diego dalla Palma Mascara Prima Visione termékleírás
Tulajdonságok

Leírás:
A Prima Visione Mascara a  diegodallapalma luxus márka innovatív és high-tech szempillaspirálja, mely azonnali és meglepő hatást ad a szemeinek. Mély lesz a tekintete, intenzív és feszes szempillákat kölcsönöz, melyek dúsabbak és kihívóbbak. A forradalmi puha latex applikátor egy tökéletes eszköz a szempillák festéséhez, különleges egész hatást ér el vele. A Prima Visione Mascara szempillaspirálnak dupla hatása van. Az a része, ahol rövidebbek és ritkábbak a sörték, több színt visz fel a pillákra, így azok feltűnőek és jobb alakúak lesznek. A hosszabb sörtéjű rész által különlegesen hosszúak és jobban íveltek lesznek majd a pillák. A szempillák csomómentesek, erősek és feltűnőek lesznek.

Hatása:

  • dús és sűrű pillákat biztosít
  • megfelelően íveltté és hosszúvá teszi a pillákat
  • a pillák kivételesen definiáltak a speciális kefének köszönhetően
  • intenzív, fényes és fekete szempillák
  • gyorsan száradó effektus
  • a pillák terhelés nélkül rugalmasak, így nem lapulnak le

Összetevők:

  • E, C vitamin - rugalmasságot és védelmet nyújt a pilláknak
  • édes mandula olajak
  • speciális pigmentek - az intenzív színhatásért
  • viasz és védő polimerek - az ultra-flexibilis pillákért kiszáradás nélkül

Hogyan használjuk:
Amennyiben tökéletes eredményt szeretne, akkor először a rövidebb sörtéjű részt használja a pillákon, vezesse végig a pillák természetes vonalán, majd használja a hosszabb sörtéjű részt. Így maximálisan dús, ívelt és hosszú pillákat ér el csomók és összetapadás nélkül. 

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Diego dalla Palma a márkáról

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.

Értékelés Diego dalla Palma Mascara Prima Visione