Diego dalla PalmaKhol Kajal szemceruza

Diego dalla Palma Khol Kajal szemceruza
Diego dalla Palma Khol Kajal szemceruza
5 590Ft

5 590,00Ft / 1 db, áfával
Kód: DDP0181 | 1 db a raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Diego dalla Palma Khol Kajal
Tulajdonságok

Leírás:
A Khol Kajal a diegodallapalma luxus márka praktikus kajal szemceruzája, mely meglepi Önt pontos vonalvezetésével és az alkalmazás gyorsaságával. A pigmentek azonnali felbomlásának hála, a puha, kényelmes struktúra nagyon könnyen felvihető. Alkalmas az érzékeny szemre is. Szerezzen intenzív tekintetet a szemeinek a diegodallapalma márka praktikus Khol Kajal kajal szemceruza segítségével.

Hatása:

  • pontos vonalvezetés
  • intenzív szín
  • gyors alkalmazás
  • intenzív és kifejező tekintet

Hogyan használjuk:
Helyezze a ceruzát a szem vonalára a szempilla felé/alá, és finom mozdulattal rajzoljon vonalat.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna

Diego dalla Palma a márkáról

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.

Értékelés Diego dalla Palma Khol Kajal