Diego dalla Palmadiegodallapalma Eye Pencil Waterproof vízálló szemceruza

Diego dalla Palma diegodallapalma Eye Pencil Waterproof vízálló szemceruza
Diego dalla Palma diegodallapalma Eye Pencil Waterproof vízálló szemceruza
árnyalat 40 12 cm

Kód: DDP0153 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Diego dalla Palma diegodallapalma Eye Pencil Waterproof
Tulajdonságok

Leírás:
A Waterproof Eye Pencil a diegodallapalma luxus márka vízálló, puha és kényelmes szemceruzája, mely a speciális textúrájának köszönhetően azonnal rajzol és nagyon pontos vonalvezetésű, mely természetesen egybeolvad a szemsminkkel. Engedélyezze a szemének az intenzív és átható tekintetet a  Watrproof Eye Pencil szemceruzával!

Hatása:

  • nagyon pontos vonalvezetés
  • könnyen egybeolvad a szemsminkkel
  • kivételes szín áteresztőképesség
  • hosszan tartó hatás
  • kihívó és intenzív szemek

Összetevők:

  • magas pigment koncentráció - könnyű használat és magas színhatás
  • E, C vitaminok - antioxidánsok
  • természetes viaszok - táplálás és védelem
  • gyapot és jojobaolaj - táplálás

Hogyan használjuk:
A szemceruzát használhatja a belső és a külső oldalán a szemnek. Rajzoljon vonalat közvetlenül a pillák felett, az 5 -ös vagy a 8 -as ecset segítségével kenje szét a természetes hatás eléréséért.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Hatás
vízállóság

Diego dalla Palma a márkáról

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.

Értékelés Diego dalla Palma diegodallapalma Eye Pencil Waterproof