Diego dalla Palma Extra Volume Mascara GoGo szempillaspirál a dús pillákért

Diego dalla Palma Extra Volume Mascara GoGo szempillaspirál a dús pillákért
Diego dalla Palma Extra Volume Mascara GoGo szempillaspirál a dús pillákért
árnyalat Deep Black 10 ml
6 590Ft

65 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DDP0187 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Diego dalla Palma Extra Volume Mascara GoGo
Tulajdonságok

Leírás:
Az Extra Volume Mascara GoGo a diegodallapalma luxus márka innovatív szempillaspirálja, mely biztosítja a dús, intenzív és jobban ívelt szempillákat már az első használat után. A szempillaspirál speciális tulajdonságai az optimális színformula és a különleges maxi applikátor kombinációjában rejlenek, mely lehetővé teszi a nagyobb mennységű szín felvitelét. A puha és krémes textúrájának köszönhetően a használata könnyű, nem kenődik szét és nem terheli feleslegesen a pillákat. Az eredmény gyönyörű és kihívó szempillák. Próbálja ki a forradalmi Extra Volume Mascara GoGo szempillaspirált a diegodallapalma márkától.

Hatása:

  • dús és csábítóan ívelt szempillák
  • intenzív és érzéki tekintet
  • "Mű szempilla" hatása

Összetevők:

  • E vitamin - antioxidáns, védelem
  • speciális film-forming polimer - kivételesen tartós, tündöklő szín a pillák megterhelése nélkül
  • állati adalékok nélkül
  • nem parfümözött
  • nem tartalmaz parabéneket

Hogyan használjuk:
Finom nyomással vigye fel a készítményt a szempillák tövéhez: ezzel a technikával elérheti a hosszú és dús hatást. A speciális formulának köszönhetően több réteget is felvihet anélkül, hogy összetapadnának a pillák, vagy csúnya csomók keletkeznének.  A tágra nyílt szem hatását úgy érheti el, hogy egyforma mennyiségű szempillafestéket visz fel a felső és az alsó pillákra.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért
Hatóanyag
E-vitamin

Diego dalla Palma a márkáról

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.

Értékelés Diego dalla Palma Extra Volume Mascara GoGo