Diego dalla PalmaCover Stick korrektor

Diego dalla Palma Cover Stick korrektor
Diego dalla Palma Cover Stick korrektor
árnyalat 00 Orange 4,8 ml
6 590Ft

137 291,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: DDP0316 | 5 db a raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Diego dalla Palma Cover Stick
Tulajdonságok

Leírás:
A Cover Stick a diegodallapalma luxus márka kényelmes korrektora, mely segít eltakarni a bőr minden tökéletlenségét, úgy a szem körül, mint az arcon. A speciális összetevőinek hála biztosítja a tökéletes és maximális fedést. A Cover Stick alkalmas minden bőrtípusra, még a nagyon száraz bőrre is.

Hatása:

  • kiemelkedő takarás
  • hosszan tartó hatás 
  • a viasz gazdag és természetes összetevői 
  • hidratált bőr 
  • nem szárítja ki a bőrt 
  • tökéletesen egybeolvad a bőrrel

Hogyan használjuk:
A korrektort alkalmazhatja közvetlenül a bőrön, vagy az ujjvégek segítségével kopogtató mozdulatokkal viheti fel a bőrre. A tökéletes eredményt a 6 -os számú ecset alkalmazásával érheti el. Amennyiben sötét karikák vannak a szeme alatt, akkor ne felejtse el, hogy  a borostyán (ámbra) árnyalat erre a legmegfelelőbb.  

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, száraz
Fedés alapján
Közepes
Hatás
korrekciós

Diego dalla Palma a márkáról

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.

Értékelés Diego dalla Palma Cover Stick