Diego dalla PalmaStruccatutto Detox Cleansing Mousse detoxikáló tisztító hab a fiatalos kinézetért

Diego dalla Palma Struccatutto Detox Cleansing Mousse detoxikáló tisztító hab a fiatalos kinézetért
Diego dalla Palma Struccatutto Detox Cleansing Mousse detoxikáló tisztító hab a fiatalos kinézetért
Új
Spóroljon
8 480Ft

Spóroljon 10%
125 ml
7 630Ft

Raktáron | 6 104,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DDP00762
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A minőségi Diego dalla Palma Struccatutto Detox Cleansing Mousse sminkeltávolító készítmény tökéletesen eltávolítja az arcról a sminket és minden egyéb szennyeződést, miközben selymessé és tisztává teszi az arcbőrt.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan távolítja el az arcbőrről a sminket
  • megakadályozza az arcbőr kiszáradását

Használata:
Használat előtt alaposan rázza fel. Alkalmazza a készítményt száraz arcra, és az ujjbegyekkel gyengéden masszírozza arcbőrébe, főleg a szennyezett területeken. Ezután öblítse le.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Arcbőrtípus
normál, kevert
Hatás
A túlzott faggyútermelés szabályozása, Tisztítás, védelem a külső hatásokkal szemben

Kozmetika diegodallapalma | A diegodallapalma márka az olaszországi Milánóban keletkezett 1970 -ben. Hála a szakmabeli ismereteknek, a nem mindennapi ötleteknek, a forradalmi technológiának, valamint annak, hogy a koncepciója ironikus és nem mindennapi módon lett bemutatva, lett a  Diego Dalla Palma nagyon rövid idő alatt elismert kozmetikai márka.

Ezeket a fényűző kozmetikai termékeket az olasz művészet hagyományai inspirálták, melyek olyan igényes hölgyeknek készültek, akik nem tekintik a tökéletes megjelenésüket természetességnek. Ez az egyedülálló ápolás a nők szépségéért a termékek nagyon széles skáláját kínálja, sőt még online tanácsadást is vállal. A szakemberek egy pár szó után képesek tanácsot adni abban, hogy milyen stílust válasszunk ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Választhat a ravasz, klasszikus, kihívó, modern vagy elegáns stílus között, mely mindig tökéletesen kiemeli a személyiségét, hogy Ön minden helyzetben elégedett lehessen.

A diegodallapalma alap mottója a színek határainak átlépése! Kísérletezés új trendekkel, új és kellemes textúrájú termékek készítése nagyon hatásos aktív összetevőkkel, teljesítmény, kényelmes használat és végtelen tartósság. Mindez a diegodallapalma kozmetika, melynek tervezői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy tisztelje a luxus kozmetika minden elvét. A diegodallapalma - minőség és kényelem, melyet minden olyan nő értékelni tud majd, aki vágyik arra, hogy tökéletes make-up -ja  és csábító megjelenése legyen.