Di Angelo CosmeticsAngel Lips csillámok az ajkakra

Di Angelo Cosmetics Angel Lips csillámok az ajkakra
Di Angelo Cosmetics Angel Lips csillámok az ajkakra
árnyalat 011 Cheerful

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: NOC00778

Angel Lips Csillám bázis 4 ml + Angel Lips csillámok 3 g

Legyen Ön is sztár és hagyja, hogy ajkai szó szerint ragyogjanak. A Di Angelo Cosmetics Angel Lips csillámporral a mosolya még több figyelmet kelt, mint csak egy rúzs önmagában. Vízálló összetétele garantálja, hogy 8 órán át tartós és tökéletes marad anélkül, hogy korlátoznia kellene az étkezést, az ivást vagy a csókolózást. Mivel a csillámok lézervágottak, a szélük sima, az ajkakon kellemes hatásúak és nem karcolnak.

Tulajdonságai:

  • ragyogóvá teszi és kiemeli az ajkakat akár 8 órán át
  • étkezés-, ivás- és csókálló az ajkakon
  • különösen finom és kímélő az ajkakhoz
  • nem hagy sem nyomot, sem foltokat
  • vízálló

Alkalmazása:
Először vigye fel egyenletesen az alapozó ragasztóbázist, majd az applikátor segítségével fokozatosan fedje be ajkait a csillámokkal. A csillámokat olajbázisú sminkeltávolítóval tudja majd eltávolítani az ajkairól. Tegyen belőle egy vattakorongra, helyezze néhány másodpercre az ajkaira, végül törölje le.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Hatás
Táplálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Hatás
csillogó

Kiváló minőség és maximális hatékonyság. Ez a Di Angelo Cosmetics márka. Termékei az Ön szépségápolási szokásait a legmagasabb szintre emelik.

A Di Angelo Cosmetics márka 2010-ben mutatta be az első termékét a világpiacon – a No.1 Lash szempillanövesztő szérum rövid idő alatt Magyarországon is bestseller lett a saját kategóriájában. Ezt követte a többi hatékony készítmény a szép, sima, ránctalan arcbőrért és dekoltázsért.

Győződjön meg Ön is a Di Angelo Cosmetics termékeinek hatékonyságáról a saját bőrén. A No.1 Lash szempillaszérum 4 hónap alatt akár a kétszeresére növeszti a szempillák hosszát, a No. 1 Lift szemránckrém láthatóan kisimítja a szemkörnyéki ráncokat, a No.1 Gold hialuronszérum azonnali arcfiatalítást és világosítást biztosít, a No.1 Bust krém pedig a dekoltázs ráncait simítja ki.