DermedicHydrain3 Hialuro ajándékszett (a bőr intenzív hidratálásához)

Dermedic Hydrain3 Hialuro ajándékszett (a bőr intenzív hidratálásához)
Dermedic Hydrain3 Hialuro ajándékszett (a bőr intenzív hidratálásához)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DRM02947

intenzív hidratáló krém 50 ml + intenzív hidratáló szérum arcra, nyakra és dekoltázsra 30 ml

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Dermedic Hydrain3 Hialuro kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • intenzív hidratáló krém 50 ml
  • intenzív hidratáló szérum arcra, nyakra és dekoltázsra 30 ml

Tulajdonságok:

  • az arcbőr intenzív hidratálására
  • visszaadja az arcbőr üdeségét és fiatalos szépségét
  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid, krém
Arcbőrtípus
száraz
Hatás
Hidratálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás
Hatóanyag
hialuronsav

A Dermedic egy lengyel márka, amely a Biogened gyógyszeripari vállalat portfóliójába tartozik, az úgynevezett gyógyszerészeti kozmetika gyártásával és árusításával foglalkozik. A Dermedic termékeit tehát nem csak a külső szépítésére lehet felhasználni, hanem mint kiegészítő kezelést a különböző bőrbetegségekre. Annak ellenére, hogy fiatal cégnek számítanak a piacon, már számos díjat megnyertek (például az InStyle Best Beauty Buy díjat).

A Dermedic fő célközönsége a rendkívül érzékeny vagy problémás bőrrel rendelkező emberek. Ezért nagy hangsúlyt fektet a GMP szabályok betartására (Good Manufacturing Practice).

Külön említést érdemel az a tény is, hogy a Dermedic szappanok, a fürdő emulziók és a krémek fő összetevője a víz, amely fordított ozmózis technológiával van kezelve - más szóval, mentes minden potenciális irritáló vagy allergén anyagtól. Ezen kívül az összetételében megtalálható a gyümölcs tartalmú AHA enzim, a hialuronsav, karbamid és számos más fontos vitamin.

A Dermedic független laboratóriumi technikusokkal és mikrobiológusokkal együttműködve folyamatosan igyekeznek kifejleszteni új készítményeket és javítani a már meglévőket. A gazdag kínalatukból igazán mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet, nemre és korra való tekintet nélkül.

A Dermedic kozmetika  szigorú minőségi és biztonsági ellenőrzéseken esik át. Nagyon hatékony és takarékos. Ezekből az okokból kifolyólag számos lengyel bőrgyógyász és gyermekorvos javasolja a betegei számára.

A Dermedic márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, akinek pattanásos az arcbőre, atópiás ekzémája van vagy allergiás, továbbá akinek gyermeke van és aki tökéletes külsőre vágyik.