Dermacol One Coat körömlakk

 • Dermacol One Coat körömlakk
   více

  Dermacol One Coat változatok

  • Dermacol One Coat körömlakk árnyalat 135 10 mlkörömlakk 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   árnyalat 135 10 ml
   Kód: DER1791

  Fel

  A Dermacol márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Dermacol - a cseh csillagok kozmetikája. A Dermacol egy cseh kozmetikai márka, mely a 60 -as évek elején született a prágai Barrandov filmstúdióban. A filmstúdió sminkeseinek és a prágai Gyógyszerészeti kozmetikai intézet bőrgyógyászainak együttműködése nagyon hatékonynak bizonyult. A Dermacol kozmetikának, mely gyógyászati elveken alapul, sikerült jól csengő nevet szereznie nemcsak Európában, de Amerikában, Kanadában, Ausztráliában, valamint a Közel- és Távol-Kelet több országában is. A Dermacol márka egyik első alapozójának, melyet a 60 -as évek közepén fejlesztettek ki, sikerült utat törnie egészen Hollywood -ba. A Dermacol márka jelenleg is a legsikeresebb cseh kozmetikai márka külföldön, otthon pedig a make-up és a tökéletes bőr szinonímája bármilyen bőrtípusról vagy annak problémájáról legyen is szó. A Dermacol márka minden terméke - a legjobb minőségű dekoratív kozmetikától kezdve, a bár-milyen specifikus igényeket kielégítő test- és arcápoláson át, egészen a napozáshoz szükséges készítményekig - eleget tesz a legszigorúbb minőségi ellenőrzéseknek, melyek megfelelnek a legújabb kutatási eredményeknek. A speciálisan kialakított hatóanyagokat tartalmazó készítményeket, melyek nagyrészt hipoallergének, további klinikai vizsgálatoknak vetik alá. A Dermacol márka egyik termékét sem tesztelték állatokon. A filmstúdióban létrejött márka termékeit ma is előszeretettel használják professzionális filmes és színházi sminkesek, így a készítmények mindig a legismertebb és legszebb cseh színésznőkhöz, modellekhez, énekesekhez és más ismert személyiségekhez kötődnek. A Dermacol egy büszke cseh kozmetikai márka, melyet a mozivászon ihletett, és mely gyógyászati elveken alapult.

  Fel

  Értékelés Dermacol One Coat

  • 2015. február 2.
   Enikő

   Jó az ecsete, tökéletesen egyenletesen fed egy rétegben is, közepesen tartós körömlakk. Valószínűleg fogok még venni belőle, nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik.

  • 2013. augusztus 26.
   Sanyi

   A 115-öst próbáltam - valóban elég egy réteg, bár azért kettőt kenek fel, mert nagy úr a megszokás :) Az állaga is csodálatos, nem csíkoz, nem buborékosodik, szátradási ideje átlagos, de nem vészes, a legfontosabb pedig, h tartós. A színét pedig imádom! Alaplakkot nem árt használni, a piros lakkokhoz hasonlóan ez isa szereti megfogni a körmöt. Abszolút megéri az árát!

  Mit gondol Ön a Dermacol One Coat termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb