DermacolMagnetic Metal metálos fényű szemceruza szemre

1×
Dermacol Magnetic Metal metálos fényű szemceruza szemre
Dermacol Magnetic Metal metálos fényű szemceruza szemre
árnyalat 2
1 680Ft

Raktáron | 1 680,00Ft / 1 db, áfával | Kód: DER2691
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

A minőségi Dermacol Magnetic Metal szemkihúzók hangsúlyozzák és kiemelik a sminket és garantálják a csábos tekintetet.

Tulajdonságok:

  • vízálló termék
  • pontosan kirajzolja a vonalat
  • mutatós drámai megjelenést hoz létre

Használata:
Finoman húzva rajzoljon egy vonalat a szemhéjra. Hagyja megszáradni.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Hatás
vízállóság, metálos

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.