Dermacol Iconic Lips Rúzs és szájkontúrceruza 2 az 1-ben

Dermacol Iconic Lips Rúzs és szájkontúrceruza 2 az 1-ben
Dermacol Iconic Lips Rúzs és szájkontúrceruza 2 az 1-ben
árnyalat 04
2 590Ft

2 590,00Ft / 1 db, áfával
Kód: DER03720 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Dermacol Iconic Lips
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Dermacol Iconic Lips ajakrúzs gyönyörűen hangsúlyozza az ajkait és tökéletesen kiemeli a nappali és esti sminket.

Tulajdonságok:

  • tökéletesen keretezi és emeli ki az ajkakat
  • üde színt ad az ajkaknak
  • hidratálja az ajkakat
  • egyesíti a kontúrceruza és a rúzs funkcióját

Használata:
Vigye fel egyenletesen az ajkakra az ajakrúzs használata előtt. Vigye fel a rúzst az ajkaira középről a sarkak felé finoman kihúzva.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Hatás
szatén

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.

Értékelés Dermacol Iconic Lips