Dermacol Enja Body Love Program

feszesítő gél a fenékre és a csípőre

1×
Dermacol Enja Body Love Program feszesítő gél a fenékre és a csípőre
150 ml
2 690Ft

Kód: DER2019 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 05. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 05. 23.
Dermacol Enja Body Love Program
150 ml | 2 690Ft

Dermacol Enja Body Love Program kozmetika leírása

A kiváló Dermacol Enja Body Love Program készítmény segítséget nyújt a karcsúbb alak elérése felé vezető úton.

Tulajdonságok:

  • erősíti bőrt
  • láthatóan csökkenti a narancsbőrt
  • segít csökkenteni a narancsbőr tüneteit
  • javítja a bőr elasztikusságát
  • csökkenti a zsírszövetet
  • finomítja és kisimítja a bőrt

Használata:
Minden nap vigyen fel megfelelő mennyiségű gélt azokra a helyekre, amelyeket formázni szeretne (comb, csípő, has, kar). Gyengéden masszírozza be. Használja rendszeresen. A csomagoláson feltüntetett útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
gél

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.