DermacolBlush & Glow krémes arcpirosító (élénkítő)

6×
Dermacol Blush & Glow krémes arcpirosító (élénkítő)
Dermacol Blush & Glow krémes arcpirosító (élénkítő)
Akció
Spóroljon
2 587Ft

Spóroljon 27%
árnyalat 01 6.5 g
1 870Ft

Raktáron | 28 769,23Ft / 100 g, áfával | Kód: DER04849
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Igazán friss, üde sminket készíthet a Dermacol Blush & Glow krémes arcpirosító segítségével. Kontúrozásra, és az arcbőr élénkítésére is használható. Könnyen felvihető közvetlen az arcára, és eldolgozható ujjaival. Praktikus méretének köszönhetően minden táskában elfér, így feldobja sminkjét.

Tulajdonságok:

  • arcpirosító, és élénkítőként is használható
  • természetes hatású arcpírt hoz létre
  • könnyen felvihető, és eldolgozható
  • üdévé, és ragyogóvá teszi arcbőrét
  • intenzíven pigmentált árnyalatok
  • hosszantartó hatású

Használata:
Vigye fel az arcára széles ecset segítségével, vagy ujjaival és satírozza el.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Hatás
élénkítő

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.