Dermacol Coverkozmetika szett I. hölgyeknek

2×
Dermacol Cover kozmetika szett I. hölgyeknek
Dermacol Cover kozmetika szett I. hölgyeknek
kozmetika szett I. hölgyeknek
6490Ft

Kód: DER2258 | Raktáron

208, 212, 213, 215, 221 make-up SPF 30 5 x 5 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 31.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 03. 31.

Dermacol Cover termékleírás
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit Dermacol kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • az egész napos tartó tökéletes megjelenésért
  • a tökéletesen egységes arcbőrért
  • miniatűr kiszerelésű termékeket tartalmaz

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.

Értékelés Dermacol Cover