DermacolBrush Cleanser tisztító spray az ecsetekre

Dermacol Brush Cleanser tisztító spray az ecsetekre
Dermacol Brush Cleanser tisztító spray az ecsetekre
100 ml
1 750Ft

1 750,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: DER05144 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Dermacol Brush Cleanser

Tartsa mindig tisztán sminkecseteit a Dermacol Brush Cleanser tisztító spray segítségével. Higiénikus módszer az ecsetek tisztítására különböző emberek sminkelése esetén, vagy csak ha több árnyalathoz egy ecsetet szeretné használni sminkeléskor. Egyszerűen eltávolítja a maradék termét az ecsetéről, amely pár pillanat után újra használható.

Tulajdonságok:

  • a termék kisebb, és nagyobb méretű ecsetek tisztítására is alkalmas
  • megelőzi az árnyalatok összefolyását az ecseten
  • gyorsan és higiénikusan tisztítsa az ecseteket
  • kis mennyiségű alkoholt tartalmaz
  • megkönnyíti az ecset tisztítását

Használata:
Permetezze a spray-t az ecsetre, törölje le gyengéden tiszta ruhával a sörtéit és távolítsa el róluk a rájuk ülepedett sminket.

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.

Értékelés Dermacol Brush Cleanser