DermacolBronzing Palette bronzosító és kontúrozó púder

Dermacol Bronzing Palette bronzosító és kontúrozó púder
Dermacol Bronzing Palette bronzosító és kontúrozó púder
10,5 g

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DER05489

A minőségi Dermacol Bronzing Palette bronzosító tökéletessé teszi az arcbőr megjelenését és enyhén napbarnított hatást kölcsönöz neki.

Tulajdonságok:

  • napbarnított árnyalatot biztosít
  • kipihent és felszabadult megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek
  • csillogó hatás
  • kiemeli az arc természetes báját

Összetétel:

  • olyan pigmenteket tartalmaz, melyek visszaverik a fényt

Használata:
A napbarnított megjelenésért vigyen fel egy kis mennyiséget a teljes arcára. Az arc megformálásához és a kontúrok kiemeléséhez vigye fel a homlok oldalai mentén, az arccsont alá, az áll alsó részére illetve az orr oldala mentén. Vigye fel az arcára a széles ecset segítségével és satírozza el.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna, rózsaszín, arany
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
csillogó, élénkítő

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.