Dermacol Aroma Ritual

kozmetika szett III.

Dermacol Aroma Ritual kozmetika szett III.
Dermacol Aroma Ritual kozmetika szett III.
Dermacol Aroma Ritual kozmetika szett III.
Újdonság
2 640Ft

Kód: DER03282 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: Stress Relief Shower Gel 250 ml + Stress Relief Body Scrub 200 ml

db
Ajándék az Ön számára
Vegyen bármilyen Dermacol terméket, most 20% kedvezménnyel. Az akció beváltásához csak adja hozzá kosarához a drcol20hu promóciós kódot.
Express One (Transoflex)
2018. 12. 18., kedd
Személyes átvétel
2018. 12. 18., kedd
Dermacol Aroma Ritual
| 2 640Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.