Dermacol Accessories

háromszög alakú make-up szivacs

Dermacol Accessories háromszög alakú make-up szivacs
Dermacol Accessories háromszög alakú make-up szivacs
Dermacol Accessories háromszög alakú make-up szivacs
4 db
1 330Ft

Kód: DER1395 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljob bármilyen Dermacol terméket minimum 5000 Ft-ért, és élvezze az ingyen kiszállítást.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 04. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 04. 23.
Dermacol Accessories
4 db | 1 330Ft

Dermacol Accessories kozmetika leírása

A minőségi Dermacol Accessories sminkszivacs a professzionális megjelenésű smink felhordásának nélkülözhetetlen kelléke.

Tulajdonságok:

  • még az arc redőibe is kényelmes felvitelt biztosít
  • professzionális megjelenésűvé teszi a sminket
  • lehetővé teszi a gyengéd felhordást
  • kényelmes fogású

Használata:
Vigye fel a sminket, alapozót vagy a korrektort a szivacsra, majd finoman kenje szét az arcán. Használat után mossa ki a szivacsot langyos szappanos vízzel.

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.