Dermacol Accessories ecset szett tokban

 • Dermacol Accessories ecset szett tokban
 • Dermacol Accessories ecset szett tokban 1
   více

  Dermacol Accessories változatok

  • Dermacol Accessories ecset szett tokban 12 dbecset szett tokban 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   12 db
   Kód: DER1931
   A szett tartalma: Large Round Brush for Loose and Solid Powders + Round Brush for Face + Round Brush for Powder or Make-up + Fan Brush to Remove Excess Make-up + Large Eyebrow Brush + Eye Shadow Modeling Eyebrow + Small Eyebrow Brush + Extra Short Eyebrow Brush + Eye and Lip Brush + Bevelled Eyebrow Brush and Eyebrows + Spiral for Eyelashes and Eyebrows + Eyeliner and Shadow foam Applicator

  Függőben lévő termékek

  • háromszög alakú make-up szivacsDermacol Accessoriesháromszög alakú make-up szivacs

   raktáron

   1 320 Ft

  • make-up szivacsDermacol Accessoriesmake-up szivacs

   raktáron

   1 990 Ft

  Fel

  A Dermacol márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

  A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

  A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.

  Fel

  Értékelés Dermacol Accessories

  Mit gondol Ön a Dermacol Accessories termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​