Dermacol16H Matic Eyeliner automata szemceruza

2×
Dermacol 16H Matic Eyeliner automata szemceruza
Dermacol 16H Matic Eyeliner automata szemceruza
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
1 889Ft

Spóroljon 15%
árnyalat 01 0.3 g
1 590Ft

Raktáron | 530 000,00Ft / 100 g, áfával | Kód: DER2302
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Olyan szemceruzát keres, amely a teltség, a hosszú kitartás és az egyszerű alkalmazás valamennyi Ön által támasztott követelményének megfelel? A Dermacol 16H Matic Eyeliner automata szemceruzája gazdag krémes textúrával és intenzív pigmenttel precíz vonalat alkot, amely hosszantartó, vízálló összetételének következtében hibátlan marad mintegy 16 órán keresztül. Különösen leküzdhetetlen a szem belső vonalára – a vízvonalra való felvitel esetén.

Tulajdonságai:

  • krémes textúrájának köszönhetően könnyen felvihető
  • az intenzív pigment hangsúlyos színt biztosít
  • tökéletesen megmarad a belső vonalon – vízvonal
  • a vékony hegy megkönnyíti a pontos sminket
  • vízálló összetétele meggátolja az elkenődést
  • tartós összetétele akár 16 órán át hibátlan megjelenést garantál
  • szemgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Húzzon vonalat a szemceruza hegyével a belső szemzugtól indulva kifelé haladva.

Tulajdonságok

Árnyalat
fehér
Hatás
vízállóság

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.