Dermacol16H Lip Colour ajándékszett (az arcra)

Dermacol 16H Lip Colour ajándékszett (az arcra)
Dermacol 16H Lip Colour ajándékszett (az arcra)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DER03295

16H Lip Colour 12 tartós, két fázisú szájfény árnyalat 4,8 g + Cleansing vízálló make-up lemosó 120 ml + kozmetikai táska

Lepje meg magát vagy szeretteit Dermacol kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • 16H Lip Colour 12 tartós, két fázisú szájfény árnyalat 4,8 g
  • Cleansing vízálló make-up lemosó 120 ml
  • kozmetikai táska

Tulajdonságok:

  • mindennapi használatra való kozmetikai termék-összeállítás
  • a tökéletesen hangsúlyozott ajkakért
  • alapos arcbőrtisztításra
  • szépen csomagolva/ajándékcsomagolás

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Árnyalat
lila, bordó
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Ajándék szett típusa
ajándékszett, takarékos kiszerelés

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.