Dermacol16H Lip Colour tartós, két fázisú szájfény

7×
Dermacol 16H Lip Colour tartós, két fázisú szájfény
Dermacol 16H Lip Colour tartós, két fázisú szájfény

Leírás Dermacol 16H Lip Colour
Tulajdonságok

Barátok között az első reggeli kávétól egészen estig a nagyvárosi forgatagban. A Dermacol 16H Lip Colour hosszan tartó, kétfázisú ajakfény és színező megőrzi tökéletes állapotát akár 16 órán keresztül. Intenzív színt ad ajkainak, hidratálttá teszi őket, és összetevőinek köszönhetően kiemelkedően gyorsan száradó. Akármivel is találja magát szemben nap közben, ajkai mindig nagyszerűen fognak mutatni.

Tulajdonságai:

  • intenzív színt ad ajkainak, amely egész nap tartós marad
  • gyorsan száradó összetétel és tökéletes a fedőképesség
  • megakadályozza az ajkak kiszáradását és hidratálja őket
  • hidratált és selymes ajkakat eredményez
  • csábítóan fényes és telt ajkakat biztosít

Összetétele:

  • méhviasz – ápolja, táplálja az ajkakat, megakadályozza a kiszáradásukat és berepedezésüket
  • E-vitamin – antioxidáns, védi az ajkakat

Alkalmazása:
Vigye fel a színes réteget az applikátor segítségével, hagyja száradni 1 percig, majd vigye fel az átlátszó bázist.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Hatóanyag
E-vitamin
Hatás
fényes, hosszantartó

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.

Értékelés Dermacol 16H Lip Colour7