Demeter Devil's Food kölnivíz unisex

Márka: Demeter

Demeter Devil's Food változatok

 • Demeter Devil's Food kölnivíz unisex 120 ml kölnivíz unisex 120 ml 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  Kód: DEM0008
  Ez a termék a gyártó által nincs celofánba csomagolva.

  8 890 Ft

  Figyelni az elérhetőséget

Fel

Parfüm leírása Demeter Devil's Food

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

összetétel

búza, vanília, kakaó, cukor, csokoládé

A Demeter Devil's Food izgalmas uniszex illat, mely illik minden fiatal dinamikus férfi és szenvedélyes nő személyiségéhez. Ez a parfüm tökéletes viselet bármilyen alkalomra, az év minden szakában. A Devil's Food ugyanolyan kiváló kiegészítő egy munkahelyi megbeszélésre, mint egy esti rendezvényre.

Az édes kakaó megnyerő esszenciája kiváló párosítás a búza karizmatikus esszenciájához. Az összetevők e provokatív kombinációját végül a játékosan izgató vanília és érzéki cukor energikus egyvelege egészíti ki. A válogatott csokoládé tesz finom pontot a végére, elbódítva az érzékszerveket. A Demeter márka összes parfümje híres kifinomultságáról és ötletességéről.

A Demeter Devil's Food uniszex prafüm hétköznapi viselethez éppolyan megfelelő, mint a csábítás pillanataira. Varázslatos esszenciája elbűvöli környezetét és Ön pompásan érezheti magát!

Fel

A Demeter márkáról

Demeter parfümök | Demeter – illat legszemélyesebb formában. A görög mitológia szerint Démétér Kronosz titán lánya volt, a föld és a mezőgazdaság istennője. Manapság viszont a Demeter egy szigorúan ellenőrzött védjegy büszke viselője, mely biodinamikus gazdálkodásnak minősített termékeket, valamint parfümöket takar, melyek különlegessége, hogy szinte kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. A Demeter Fragrance Library küldetésének tekinti az illatok egyre gyakoribb használatát, hiszen hisz abban, hogy egy jó minőségű illat képes jobbá tenni a hétköznapokat. A márka azt szeretné elérni, hogy ebben a rohanó világban élő emberek ne feledkezzenek el az illatokról, és érzékeljék azokat annak legegyszerűbb és legtermészetesebb formájában. Úgy, ahogy az új dolgokkal ismerkednek a gyermekek – felfedezés friss perspektívából. A Demeter márka több mint 250 különböző illatot foglal magába, melyeket mindennapi tapasztalatok és dolgok inspiráltak. Minden esetben egyszerű, ismerős, barátságos illatokról beszélünk, mint például a babapúder vagy a vaníliás kalács tésztája, természetesen úgy megalkotva, hogy az illat felismerhető, de hordható legyen. Ennek az egyedülálló és odafigyeléssel beállított hozzáállásnak köszönhetően, a márka különleges inspirációkon alapuló illatokat is piacra dobhat. Hallott vagy esetleg próbált már például olyan illatott, mely a föld, bőr vagy a gin-tonik illatára hasonlított? Azt már régen bizonyították, hogy az érzelmeinkkel leginkább összefonódott érzékünk a szaglás. Ezért, ha Demeter illatok közül választ, akkor az adott illatot összekapcsolhatja a legértékesebb emociális emlékeivel. Ilyen parfüm viselésével egy nagyon személyes érzelmi reakciót fejez ki. Így válhatott a Demeter az egyedüli olyan márkává, mely teljesen a felhasználóra összpontosít. A felhasználó nagyon egyszerűen válhat egy különleges, személyes parfüm alkotójává, hisz a Demeter illatok mindig egyszerűek, egy adott illat tónusra összpontosítanak, ennek alapján rétegezhetőek vagy keverhetőek. A Demeter márka arra is törekszik, hogy termékei a lehető legnagyobb összhangban legyenek a természettel. Az összetevők 95 % -a természetes vagy újrahasznosított anyag. A Demeter parfümök nem tartalmaznak színezékeket, emulgeálószereket vagy ftalátokat. A parfümökben található alkohol természetes módon erjesztett a kukoricából. A Demeter márka szó szerinti megnyilvánulása a „Ne felejts el megállni és megillatozni a rózsát” mondatnak. Arra biztatja a felhasználókat, hogy élvezzék és értékeljék a gyönyörű illatokat, melyek folyamatosan körülvesznek bennünket. A Demeter márka a mindennapi dolgokban lévő szépség felfedezését jelenti. „Az Ön parfümjei között nemcsak neves tervezők klasszikus illatainak kellene hogy legyenek. Ez olyan, mintha a szekrényében, csak alkalmi ruhák lennének – gyönyörűek, de nem alkalmasak a mindennapi viseletre. Kényelmes ruhákra is szükség van ... ” (Christopher Brosius, Demeter Fragrance Library alapítója)

Fel

Értékelés Demeter Devil's Food

Mit gondol Ön a Demeter Devil's Food termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinozasilkovna