Delia CosmeticsCameleo Smooth Effect regeneráló szérum szőke és ősz hajra

Delia Cosmetics Cameleo Smooth Effect regeneráló szérum szőke és ősz hajra
Delia Cosmetics Cameleo Smooth Effect regeneráló szérum szőke és ősz hajra
0

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DLC05195
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény hajápolásra. Használja a hair15 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.

Legyen gyönyörű a haja a hajtövektől egészen a hajvégekig! A minőségi Delia CosmeticsCameleoSmooth Effect szérum tökéletesen ápolja haját és új életet lehel bele.

Tulajdonságok:

  • teljes hosszban táplálja a hajszálakat
  • helyreállítja a száraz, törékeny és sérült hajat
  • egységesíti és erősíti a töredezett hajvégeket
  • új erőt ad a hajnak

Használata:
Egy kis mennyiségű szérumot tegyen a tenyerére és dolgozza bele a hajba. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
ősz hajra, szőke és szőkített haj
Hatás
Töredezett hajvégek megelőzése, regenerálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Minden nap szépnek és magabiztosnak érezheti magát Ön is. A Delia Cosmetics kiemeli a természetes szépségét és hagyja érvényesülni az igazi énjét.

A lengyel Delia Cosmetics márka egy családi vállalkozásból született, és ez az atmoszféra tükröződik belőle. Minden egyes termék szeretettel és rendkívüli gondossággal, prémium minőségben készül. Ez az egyik oka annak is, hogy az emberek már több mint 20 éve rajonganak érte. A Delia kozmetikai termékek segítenek feltölteni a ráncait, erősítik a körmét, semlegesítik a szőke haj sárga színárnyalatát. Ugyanis arc-, test-, haj- és körömápoló termékeket is kínál, és természetesen a dekoratív kozmetika sem hiányzik a portfóliójából.

A Delia Henna szemöldökfesték gondoskodik a szemöldök tartósan intenzív színéről és gyönyörűen dúsítja a szemöldökét. Ráadásul a szempillákra is megfelelő, vagyis tökéletes tekintetet garantál. A Delia Hybrid Gel fedő körömlakk ugyanakkor a manikűrjét teszi ragyogóvá. Gyorsítja a lakk száradását, magas fényt ad neki és akár 7 hosszú napig is megvédi azt a lepattogástól.

Csatlakozzon Ön is a világ több ezer nőjéhez, akik a Delia Cosmetics márkára bízzák magukat.