Delia CosmeticsBrow Mascara Shape Master szemöldök és szempillaspirál

Delia Cosmetics Brow Mascara Shape Master szemöldök és szempillaspirál
Delia Cosmetics Brow Mascara Shape Master szemöldök és szempillaspirál
Spóroljon
2 090Ft

Spóroljon 19%
árnyalat 03 Black 11 ml
1 690Ft

Raktáron | 15 363,64Ft / 100 ml, áfával | Kód: DLC04883
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2022. 01. 22.
Szín
fekete

Minden nap szépnek és magabiztosnak érezheti magát Ön is. A Delia Cosmetics kiemeli a természetes szépségét és hagyja érvényesülni az igazi énjét.

A lengyel Delia Cosmetics márka egy családi vállalkozásból született, és ez az atmoszféra tükröződik belőle. Minden egyes termék szeretettel és rendkívüli gondossággal, prémium minőségben készül. Ez az egyik oka annak is, hogy az emberek már több mint 20 éve rajonganak érte. A Delia kozmetikai termékek segítenek feltölteni a ráncait, erősítik a körmét, semlegesítik a szőke haj sárga színárnyalatát. Ugyanis arc-, test-, haj- és körömápoló termékeket is kínál, és természetesen a dekoratív kozmetika sem hiányzik a portfóliójából.

A Delia Henna szemöldökfesték gondoskodik a szemöldök tartósan intenzív színéről és gyönyörűen dúsítja a szemöldökét. Ráadásul a szempillákra is megfelelő, vagyis tökéletes tekintetet garantál. A Delia Hybrid Gel fedő körömlakk ugyanakkor a manikűrjét teszi ragyogóvá. Gyorsítja a lakk száradását, magas fényt ad neki és akár 7 hosszú napig is megvédi azt a lepattogástól.

Csatlakozzon Ön is a világ több ezer nőjéhez, akik a Delia Cosmetics márkára bízzák magukat.