DaylongKids liposzómás védő krém SPF 50+

2×
Daylong Kids liposzómás védő krém SPF 50+
Daylong Kids liposzómás védő krém SPF 50+
150 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DAY1884
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény 3 termék megvásárlása esetén az Anya és gyermek kategóriából. A kedvezmény automatikusan levonódik a kosarában, és nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.

A gyermekek érzékeny bőre rendkívül hajlamos a kellemetlen reakciókra, ha nap éri, ezért erős védelmet kell kapnia. A Daylong Kids SPF 50 Lotion Dispense liposzómás védőtej intenzíven hidratálja a gyermekek bőrét, és védőpajzsot képez a napsugarak ellen.

A tej kényelmesen és gyorsan felvihető a praktikus adagoló segítségével. Gyermeke így több időt tölthet játékkal, Ön pedig biztos lehet benne, hogy nem kell aggódnia bőre egészsége miatt.

Tulajdonságai:

  • hatékonyan védi a gyermekek bőrét az UVA- és UVB-sugárzás ellen
  • izzadásálló és extra vízálló összetétel, édes- és tengervízben is tesztelve
  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • a gyermekek érzékeny bőre jól tolerálja
  • parfüm- és tartósítószer-mentes

Összetétele:

  • DayIPhotostabile széles spektrumú szűrő – azonnali védelmet biztosít UVA- és UVB-sugárzás ellen
  • liposzómák – lehetővé teszik az UV-szűrő egyenletes eloszlását a bőrön
  • glicerin és Aloe vera – napozás közben hidratálják a bőrt
  • dexpanthenol – biztosítja a regenerálódást

Alkalmazása:
Vigyen fel a bőrére megfelelő mennyiségű tejet és hagyja, hogy jól beszívódjon. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön. A védőfunkció fenntartása érdekében vigye fel többször, különösen vízben való tartózkodás, törölközés és erős izzadás után. A nem elégséges mennyiség csökkenti a védőhatást. A déli órákban kerülje a napon való tartózkodást. Ne tegye ki a gyermekeket és a csecsemőket közvetlen napfénynek.

Tulajdonságok

Konzisztencia
tej
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)
Nap elleni védelem
SPF

Élvezze a napsütést, egyúttal gondoskodjon bőre káros UV sugarak elleni legjobb védelméről a páratlan Daylong napozó kozmetikumokkal! A Daylong termékek a gyógyászati megközelítés, az optimális minőség, a különleges védelem és a bőrön kiváltott kellemes érzet kombinációját jelentik.
A Daylong napozó kozmetikumok segítik megtartani a bőr fiatalos, ragyogó és egészséges megjelenését, miközben nyugodtan élvezhetjük a napon töltött aktív pihenést. A Daylong napozó kozmetikumokat kifejezetten úgy tervezték, hogy az UV-szűrő minden szükséges helyen jelen legyen. Ez azt jelenti, hogy a bőr valamennyi egyenetlenségét befedi.
A Daylong termékek speciális liposzómás naptej formában készülnek, ami garantálja a jó kenhetőséget és a ragadósság érzésétől mentes kellemes hatását. A Daylong napvédő termékek rendkívül hatékonyak, megbízhatók, ugyanakkor az egész testfelületen kényelmesen használhatók.