DavinesMore Inside hajformázó zselé matt hatásért

Davines More Inside hajformázó zselé matt hatásért
Davines More Inside hajformázó zselé matt hatásért
75 ml

Kód: DVS01716 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Davines More Inside
Tulajdonságok

Minden helyzetben tökéletes frizura. A praktikus DavinesMore Inside hajformázó gumi a zselé és viasz közötti kompromisszum, mellyel mindig eléri a tökéletes eredményt.

Tulajdonságok:

  • a kívánt formában rögzíti a frizurát
  • modellezi és formázza a hajat
  • matt hatást kölcsönöz a hajnak

Használata:
Tegyen egy kis mennyiséget a tenyerébe, majd vigye fel a hajára. Formázza a frizurát az ujjaival.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Rögzítés, mattítás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Haj hossza
rövid haj

Davines a márkáról

A fenntartható kozmetikai termékek nemcsak szépségápolás vonatkozásában iránymutatóak, de a környezettel való törődés szempontjából is. Ez az elv tükröződik a professzionális Davines hajkozmetikai termékekben is. Jellemzően természetes összetevőket tartalmaznak, és megfelelnek az ókori filozófiából kiinduló etikai kódexnek, amely a „szépség“ és a „jóság“ kifejezések szilárd kapcsolatát vallja.

Az 1983-ban az olaszországi Pármában alapított Davines családi vállalat soha nem úszott a fősodorral. Eredeti, időtálló termékei egyszerűségükkel, mely azonban semmit nem csorbít a minőségükön, nyerik meg önt. Intenzíven ápolják a hajat, helyreállítják természetes szépségét és növelik az ellenálló-képességét.

Szeretné egyszer s mindenkorra legyőzni a haj kreppesedését? Semlegesíteni akarja a haj sárga színárnyalatát? Vagy keresi a módját annak, hogyan könnyíthetné meg a haj kifésülését? Hiteles hozzáállásának köszönhetően a Davines bármilyen hajproblémát képes megoldani. Csupán hajtípus, hajszín vagy a kívánt hajformázás szerint kell a komplett termékcsaládok valamelyik megfelelő illatú termékét választania.

Kényeztesse a haját a tudomány és természet harmóniáját tükröző Davines hajkozmetikumokkal.

Értékelés Davines More Inside