Davidoff Zino stift dezodor uraknak

Davidoff Zino stift dezodor uraknak
Davidoff Zino stift dezodor uraknak
Spóroljon
7 290Ft

Spóroljon 10%
70 g
6 560Ft

9 371Ft / 100 g, áfával
Kód: DDF2180 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 03. 05.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 03. 05.

Davidoff Zino parfüm leírása
Összetétel

Rendezze illatait harmonikus egységbe. A nagyszerű Davidoff Zino izzadásgátlónak ugyanolyan aromája van, mint az Ön illatának a flakonban, és így együtt kifogástalan párost alkotnak.

Tulajdonságok:

  • hatékony védelmet nyújt az izzadás ellen
  • hosszan tartó komfort- és tisztaságérzetet nyújt
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként

Használata:
Tiszta és száraz hónaljára vigye fel. Mindennapi használatra alkalmas.

Összetétel

Csomagolás
kristály dezodor

Davidoff a márkáról

Időtlen elegancia, első osztályú minőség, minden részlet fontossága. Ez a Davidoff márka, ami alapítója, Zino Davidoff életfilozófiáját tükrözi, aki igazi gentleman, élvhajhász és kalandor, és valóban teljes mértékben tudta élvezni az életet.

Zino Davidoff igazi életművészmester volt. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland és kihívás volt. Életörömét az alkotásain keresztül is szerette másokkal megosztani. Számára mindig a minőség volt a legfontosabb, így ez a parfümjei esetén sincs másként. Az első Davidoff parfüm 1984-ben született meg, napjainkban pedig a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak.

A parfümvilágban szó szerint kisebb forradalmat kiváltó Davidoff Cool Water kollekció óriási sikert aratott. Azonban minden Davidoff parfümnek összetéveszthetetlen karaktere van, és mindegyik arra készteti Önt, hogy még nagyobb intenzitással élje az életét. A női és férfi változatban is megjelenő, ikonikus Davidoff Cool Water illatok mellett például a Davidoff Adventure, a Davidoff Champion és a Davidoff The Game Eau de Toilette, valamint a Davidoff borotválkozás utáni ápoló is megérdemli, hogy kipróbálja. A hölgyek számára viszont például a Davidoff Run Wild Eau de Parfum jelentheti a tökéletes választást.

Értékelés Davidoff Zino