Davidoff Run Wildeau de toilette uraknak

Davidoff Run Wild eau de toilette uraknak
Davidoff Run Wild eau de toilette uraknak
23900Ft

Spóroljon 21%
100 ml
19000Ft

Kód: DDF03688 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 17.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Davidoff Run Wild parfüm leírása
Összetétel

Összpontosítson saját magára a mai felgyorsult világban is! A Davidoff Run Wild eau de toilette összeköti Önt belső erejének és önbizalmának forrásával, amely a természet szívében található, és most sokkal közelebb kerülhet hozzá.

  • édeskés illat, mindennapi viseletre ideális
  • energikus férfiaknak, akik kapcsolatban állnak a természettel
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
Az élénk bevezetésről – az illatkompozíció fejillataként – a gyömbér gondoskodik. Ezután a levendula bódító tónusai jutnak szóhoz, és az eau de toilette szívillatát a tonkababok melegsége járja át. A zöldes alapillatot a jegenyefenyő-gyanta akkordjai adják, melyeket egy csipet madagaszkári fahéj fűszerez.

Az illat története
A Run Wild illat annak a férfinak a történetét meséli el, aki megszökik a sztereotípiák és a mindennapok soha nem tűnő igényei elől. A természet autentikus környezetébe való visszatérés segíti a szellem kiteljesedett megnyilvánulását, valamint a vitalitás és a belső frissesség visszanyerését.

Az eau de toilette azokat a férfiakat hódítja meg, akik mindig a saját útjukat keresik, és sohasem hagyják abba a felfedezést. A Davidoff Run Wild női változatban is létezik, mégpedig édesen üde eau de parfum-ként.

Összetétel

Fej
gyömbér
Szív
tonkabab, levendula
Alap
fahéj, fenyő
Az illat fajtája
aromás

Davidoff Run Wild vonatkozásában írtuk
Cikkek

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Run Wild