Davidoff Run Wildeau de parfum hölgyeknek

1×
Davidoff Run Wild eau de parfum hölgyeknek
Davidoff Run Wild eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
23 900Ft

Spóroljon 44%
100 ml
13 390Ft

Kód: DDF03685 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Davidoff Run Wild parfüm leírása
Összetétel

Kényeztesse magában a nőt, aki teljes tudatában van önmagának és saját erejének! Annak az erőnek, amit a természetből merít. A Davidoff Run Wild eau de parfum elviszi arra a helyre, ahol ön is hozzájuthat ehhez az erőhöz.

  • édesen gyümölcsös illat virágos tónusokkal
  • érzéki, modern nőknek
  • ideális mindennapos viseletre és különleges alkalmakra is

Az illat összetétele
Az illatkompozíciót a bódítóan édes gránátalma indítja, amelyhez kivételesen jól társul a pisztácia esszencia. A gyümölcsös bevezetőt követően a növényvilág szépségei következnek. A jázmin erőteljesen magával ragadó akkordjai meghódítják érzékeit, és a liliommal együtt egy pillanatig sem hagynak kétséget a felől, hogy egy színtiszta női illat kerítette a hatalmába. 

Az illat története
Közvetlenül a vad természet szívéből meríttetett a Davidoff Run Wild női illat. Ez az eau de parfum azon nők nyelvén szól, akik őrzik egyéniségüket és mindig új kalandokra vágynak.

Az illat magában hordja a természet zabolátlanságát, a szabadságot és az érzékiséget. Ezt az eau de parfum-öt férfiaknak szóló megfelelője, a Davidoff Run Wild eau de toilette kíséri, és együtt ellenállhatatlan párost alkotnak. A női Run Wild minden nő szívét rabul ejti, aki arra született, hogy leküzdje saját határait.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gránátalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pisztácia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
jázmin
Az illat fajtája
virágos

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Run Wild