Davidoff Cool Water Woman Intenseeau de parfum hölgyeknek

Davidoff Cool Water Woman Intense eau de parfum hölgyeknek
Davidoff Cool Water Woman Intense eau de parfum hölgyeknek
25200Ft

Spóroljon 30%
100 ml
17600Ft

Kód: DDF04089 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 17.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Davidoff Cool Water Woman Intense parfüm leírása
Összetétel

Hagyja, hogy a tengerről érkező energia átjárja a testét! Amint a Davidoff Cool Water Woman Intense eau de parfum eljut érzékeihez, hatalmába keríti az intenzív élvezet gyönyörű hulláma.

  • édesen trópusi illat
  • érzéki, modern nőknek
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
Érzékein mindjárt a bevezetésben egzotikus, illatozó esszencia lesz úrrá, melyben lédús, zöld mandarin tónusai bontakoznak ki. Az édes jelleg továbbra is előtérben marad, mivel a kellemes mangosztán gyümölcs akkordjai kezdenek felszínre törni. A teljes kompozíciót trópusi virágok tarka palettája viszi tökélyre.

Az illat története
A Cool Water Intense eau de parfum női változata azért jött létre, hogy ünnepelje a nőiességet és az azonnali gyönyör élvezetét nyújtsa a nők számára. Gyümölcsös, virágos kompozíciója révén egzotikusan, lédúsan éri ezt el.

Csakúgy, mint a Cool Water Intense férfiillat, a női változat is tartalmaz zöld mandarin esszenciát. Ezt a gyümölcsöt, magas etikai követelményeknek megfelelően, kézzel szedik Brazíliában. Az illat érzéki arca Vanessa Moody modell.

Összetétel

Fej
zöld mandarin
Szív
egzotikus virágos tónusok, mangosztán
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Cool Water Woman Intense