Davidoff Cool Water Woman Intenseeau de parfum hölgyeknek

2×
Davidoff Cool Water Woman Intense eau de parfum hölgyeknek
Davidoff Cool Water Woman Intense eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
25 200Ft

Spóroljon 41%
100 ml
14 840Ft

Kód: DDF04089 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 15.

Davidoff Cool Water Woman Intense parfüm leírása
Összetétel

Hagyja, hogy a tengerről érkező energia átjárja a testét! Amint a Davidoff Cool Water Woman Intense eau de parfum eljut érzékeihez, hatalmába keríti az intenzív élvezet gyönyörű hulláma.

  • édesen trópusi illat
  • érzéki, modern nőknek
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
Érzékein mindjárt a bevezetésben egzotikus, illatozó esszencia lesz úrrá, melyben lédús, zöld mandarin tónusai bontakoznak ki. Az édes jelleg továbbra is előtérben marad, mivel a kellemes mangosztán gyümölcs akkordjai kezdenek felszínre törni. A teljes kompozíciót trópusi virágok tarka palettája viszi tökélyre.

Az illat története
A Cool Water Intense eau de parfum női változata azért jött létre, hogy ünnepelje a nőiességet és az azonnali gyönyör élvezetét nyújtsa a nők számára. Gyümölcsös, virágos kompozíciója révén egzotikusan, lédúsan éri ezt el.

Csakúgy, mint a Cool Water Intense férfiillat, a női változat is tartalmaz zöld mandarin esszenciát. Ezt a gyümölcsöt, magas etikai követelményeknek megfelelően, kézzel szedik Brazíliában. Az illat érzéki arca Vanessa Moody modell.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
egzotikus virágos tónusok, mangosztán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Cool Water Woman Intense