Davidoff Cool Water Intenseeau de parfum uraknak

2×
Davidoff Cool Water Intense eau de parfum uraknak
Davidoff Cool Water Intense eau de parfum uraknak
Spóroljon
17 000Ft

Spóroljon 48%
75 ml
8 910Ft

Kód: DDF04085 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 13.
Személyes átvétel
szombat 2020. 07. 11.

Davidoff Cool Water Intense parfüm leírása
Összetétel

Fejezze ki bátran teste még nagyobb üdeség, erősebb élmények és még intenzívebb gyönyörök iránti vágyát! A Davidoff Cool Water Intense férfi eau de parfum úgy érkezik, mint egy hedonizmus után áhítozó, megállíthatatlan hullám.

  • üde, gyümölcsös illat, orientális elemekkel
  • aktív, modern férfiaknak
  • ideális mindennapos használatra

Az illat összetétele
Bevezetésként a kézzel szedett, zöld brazil mandarinok üdítő tónusai üdvözlik önt. Később az illatkompozíció a citrusos akkordokból az orientális szférákba tér át, mégpedig a függőséget okozó, bódító kókuszvíznek köszönhetően. Az alap az ámbra melengető tónusaiban nyílik meg, ami intenzív érzékiséggel árasztja el az illatot.

Az illat története
A Davidoff Cool Water a piacon való megjelenése óta a legnépszerűbb illatok közé tartozik. Az Intense változatnak – az eredeti verzióval ellentétben – sötétebb az üvegcséje, és a tengeri frissesség új fejezetét nyitja meg, ezúttal eau de parfum-ként, melynek arca a karizmatikus Christian Hogue. A női Davidoff Cool Water Woman Intense-szel kivételesen üde duót képez.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kókusz víz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán
Az illat fajtája
gyümölcsös

Davidoff Cool Water Intense vonatkozásában írtuk
Cikkek

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Cool Water Intense