Davidoff Cool Water Intenseeau de parfum uraknak

1×
Davidoff Cool Water Intense eau de parfum uraknak
Davidoff Cool Water Intense eau de parfum uraknak
125 ml
25200Ft

Kód: DDF04086 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válasszon ajándékot a kosárban: zokni, pénztárca vagy egy trendi táska. Ne feledje, az ajánlat a készlet erejéig tart.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 10.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 10.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Davidoff Cool Water Intense parfüm leírása
Összetétel

Fejezze ki bátran teste még nagyobb üdeség, erősebb élmények és még intenzívebb gyönyörök iránti vágyát! A Davidoff Cool Water Intense férfi eau de parfum úgy érkezik, mint egy hedonizmus után áhítozó, megállíthatatlan hullám.

  • üde, gyümölcsös illat, orientális elemekkel
  • aktív, modern férfiaknak
  • ideális mindennapos használatra

Az illat összetétele
Bevezetésként a kézzel szedett, zöld brazil mandarinok üdítő tónusai üdvözlik önt. Később az illatkompozíció a citrusos akkordokból az orientális szférákba tér át, mégpedig a függőséget okozó, bódító kókuszvíznek köszönhetően. Az alap az ámbra melengető tónusaiban nyílik meg, ami intenzív érzékiséggel árasztja el az illatot.

Az illat története
A Davidoff Cool Water a piacon való megjelenése óta a legnépszerűbb illatok közé tartozik. Az Intense változatnak – az eredeti verzióval ellentétben – sötétebb az üvegcséje, és a tengeri frissesség új fejezetét nyitja meg, ezúttal eau de parfum-ként, melynek arca a karizmatikus Christian Hogue. A női Davidoff Cool Water Woman Intense-szel kivételesen üde duót képez.

Összetétel

Fej
zöld mandarin
Szív
kókusz víz
Alap
borostyán
Az illat fajtája
gyümölcsös

Davidoff Cool Water Intense vonatkozásában írtuk
Cikkek

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Cool Water Intense