Davidoff Cool Water Woman Parfum Eau de Parfum hölgyeknek

Davidoff Cool Water Woman Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Davidoff Cool Water Woman Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
16 890Ft

16 890,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DDF04239 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 07. 27.

Leírás Davidoff Cool Water Woman Parfum
Összetétel

Kifinomult női illat, amelyet az óceán ereje és frissessége ihletett.

Érzékei felfrissülést kérnek? A Davidoff Cool Water Woman Parfum női Eau de Parfum ezt egy kifinomult, nagyon nőies illat formájában adja meg. Engedje, hogy elnyelje Önt a tenger intenzív ereje és a benne rejlő, talán végtelen frissesség.   

  • illat fás és virágos jegyekkel
  • 2021-ben mutatták be
  • férfipárja a Davidoff Cool Water Parfum illat

Az illat összetétele
A tónusok kombinációja úgy veszi Önt körül, akár a tenger hullámai. Felismerhető benne az összetéveszthetetlen rózsa és az is, ahogyan a vetiverolaj illatával keveredik. Ezt a ritka összetevőt az etikai alapelveket szem előtt tartva nyerték ki. Mindezt az édeskés tonkabab akkordja emeli tökéletességre.

Az illat története
A Davidoff Cool Water Woman lehetővé teszi, hogy Ön megérezze a tenger rendkívüli illatát és frissítő hűvösét, hiszen a frissesség ikonjai közé tartozik a Davidoff Cool Water férfiillatokkal együtt – és ez alól a 2021-es kiadás sem jelent kivételt. Ismerje meg az odüsszeia új fejezetét!

Összetétel

összetétel
rózsa, vetiverfű, tonkabab
Az illat fajtája
virágos, fás

Davidoff a márkáról

Időtlen elegancia, első osztályú minőség, minden részlet fontossága. Ez a Davidoff márka, ami alapítója, Zino Davidoff életfilozófiáját tükrözi, aki igazi gentleman, élvhajhász és kalandor, és valóban teljes mértékben tudta élvezni az életet.

Zino Davidoff igazi életművészmester volt. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland és kihívás volt. Életörömét az alkotásain keresztül is szerette másokkal megosztani. Számára mindig a minőség volt a legfontosabb, így ez a parfümjei esetén sincs másként. Az első Davidoff parfüm 1984-ben született meg, napjainkban pedig a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak.

A parfümvilágban szó szerint kisebb forradalmat kiváltó Davidoff Cool Water kollekció óriási sikert aratott. Azonban minden Davidoff parfümnek összetéveszthetetlen karaktere van, és mindegyik arra készteti Önt, hogy még nagyobb intenzitással élje az életét. A női és férfi változatban is megjelenő, ikonikus Davidoff Cool Water illatok mellett például a Davidoff Adventure, a Davidoff Champion és a Davidoff The Game Eau de Toilette, valamint a Davidoff borotválkozás utáni ápoló is megérdemli, hogy kipróbálja. A hölgyek számára viszont például a Davidoff Run Wild Eau de Parfum jelentheti a tökéletes választást.

Értékelés Davidoff Cool Water Woman Parfum