DavidoffCool Water Wave Eau de Toilette uraknak

3×
Davidoff Cool Water Wave Eau de Toilette uraknak
Davidoff Cool Water Wave Eau de Toilette uraknak
125 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DDF2181

Engedje, hogy a kivételes frissesség, a tökéletes szabadság és kötetlenség érzése magával ragadja. A Davidoff Cool Water Eau de Toilette a hűvös és viharos óceán, az adrenalin és a férfiasság megtestesítője. Illatkompozíciója főszerepben a tengeri tónusokkal, a grépfrúttal és a borókabogyóval minden napra energiát biztosít.

  • intenzív friss, tengeri illat
  • aktív, szabadgondolkodású férfiaknak
  • nappali viseletre, elsősorban meleg időjárás esetén

Az illat összetétele
Elsőként a szecsuáni bors, a grépfrút és a friss tengeri tónusok illata terjeng. Majd a nyírfalevél, a narancsvirág és a borókabogyó kerülnek előtérbe. Az illat alapját alkotó melengető szantálfa és a pacsuli érződnek legtovább a bőrön.

Az illat története
A Cool Water Wave illat a Davidoff márka legendás klasszikusának a Cool Water Eau de Toilette-nek a folytatása. A hűsítő frissesség és az aktív élet új interpretációja 2017-ben került bemutatásra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tengeri tónusok, grapefruit, szecsuáni bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
boróka, narancsfa virág, nyírfalevél
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
vizes, fás

Időtlen elegancia, első osztályú minőség, minden részlet fontossága. Ez a Davidoff márka, ami alapítója, Zino Davidoff életfilozófiáját tükrözi, aki igazi gentleman, élvhajhász és kalandor, és valóban teljes mértékben tudta élvezni az életet.

Zino Davidoff igazi életművészmester volt. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland és kihívás volt. Életörömét az alkotásain keresztül is szerette másokkal megosztani. Számára mindig a minőség volt a legfontosabb, így ez a parfümjei esetén sincs másként. Az első Davidoff parfüm 1984-ben született meg, napjainkban pedig a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak.

A parfümvilágban szó szerint kisebb forradalmat kiváltó Davidoff Cool Water kollekció óriási sikert aratott. Azonban minden Davidoff parfümnek összetéveszthetetlen karaktere van, és mindegyik arra készteti Önt, hogy még nagyobb intenzitással élje az életét. A női és férfi változatban is megjelenő, ikonikus Davidoff Cool Water illatok mellett például a Davidoff Adventure, a Davidoff Champion és a Davidoff The Game Eau de Toilette, valamint a Davidoff borotválkozás utáni ápoló is megérdemli, hogy kipróbálja. A hölgyek számára viszont például a Davidoff Run Wild Eau de Parfum jelentheti a tökéletes választást.