Ugrás a fő tartalomhoz
Davidoff Cool Water Reborn Eau de Parfum
Davidoff Cool Water Reborn Eau de Parfum
Davidoff Cool Water Reborn Eau de Parfum
Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.
Vegán
Fej
galbanum
Szív
cédrusfa
Alap
vetiverolaj
Az illat fajtájaaromás, zöld, vizes, fás

A változás ereje és a hedonizmus ötvözete egy illatban

Merüljön el az óceán lélekformáló mélységeiben. Ezt az értékes kapcsolatot a víz elemmel a férfiaknak szánt Davidoff Cool Water Reborn Eau de Parfum testesíti meg. Az illat olyan férfi eszméjét képviseli, aki magabiztosan merül az ismeretlenbe, lemondva a férfiasság elavult normáiról, felvállalva érzékiségét, és újjászületve, főnixmadárként vág át a hullámokon.

  • friss, aromás, fás fougère kompozíció 
  • vegán, fenntarthatóbb összetételű, minimalista illat
  • az illat nagykövete Tobias Sorensen, dán modell

Az illat összetétele
Az első találkozáskor a galbanum gazdag zöld jegyei üdvözlik Önt. Ez a szeletelt zöldpaprikára és jácintlevélre emlékeztető, titokzatos illat fás, gyantás jegyeivel ragadja magával. Ezután a cédrusfa csábító és friss aromája bontakozik ki. Az elegáns és érzéki haiti vetiver jegyei mindent harmonikusan összekötnek. Ez a különleges összetevő a maga földes jellegével, a füstölőre és szivarra emlékeztető füstös esszenciájával új dimenziót nyit a férfiasságnak. 

Az illat története
Zino Davidoff, a márka alapítója és egyben fáradhatatlan utazó, felfedezőútjai során az óceánból merített ihletet. Éppen ezért a nevét viselő illatok a tenger, a szabadság és a kaland jegyeit közvetítik. Ez megmutatkozik a Davidoff Cool Water illatban is, melyet Pierre Bourdon alkotott meg 1988-ban. 

2022-ben a márka bemutatta az illat megújult változatát. A Davidoff Cool Water Reborn újjászületett, hogy a férfiak következő generációját is megszólíthassa. Története az üveg megjelenésében is tükröződik – ombré stílusa a sötét vizet az életet adó fényárral szövi össze. 

DavidoffCool Water Reborn Eau de Parfum

2×
35 840Ft
32%-kal kedvezőbb ár
uraknak 100 ml
24 020Ft
19 215Fta sale kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-20%

Raktáron | 24 020,00Ft / 100 ml, áfával | Minimális ár 20 620 Ft
| Kód: DDF04342
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
kedd 2024. 06. 25.
Személyes átvétel
már holnap hétfő 2024. 06. 24.