Davidoff Cool Water Parfum Eau de Parfum uraknak

Davidoff Cool Water Parfum Eau de Parfum uraknak
Davidoff Cool Water Parfum Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
15 930Ft

15 930,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DDF04241 | Raktáron
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 09.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 08. 07.

Leírás Davidoff Cool Water Parfum
Összetétel

A merészségről, a férfiasságról, az erőről és a tenger mélyének végtelen frissességéről szóló történet.

Mutassa meg az Önben rejtőző erőt, amely még soha nem volt ilyen hatalmas! A Davidoff Cool Water Parfum férfi Eau de Parfum azok számára készült, akik ezt mindenkinek meg akarják mutatni. A kupak alatt kifinomult, befolyásos illat rejtőzik, amely tökéletes összhangot teremt az Ön személyiségével.

  • illat tengeri frissességgel és fás jegyekkel
  • 2021-ben mutatták be
  • férfias, kifinomult illat megújult üvegcsében

Az illat összetétele
Az óceán intenzitása és frissessége a rózsabors és a vetiverolaj alkotta akkord formájában jelenik meg. Ezt az összetevőt az etikai alapelvek szem előtt tartásával nyerték ki ehhez a parfümhöz. Mindezt a szantálfa tiszta, összetéveszthetetlen jegyei teszik teljessé.

Az illat története
A Davidoff Cool Water már 1988 óta a férfiasság és a frissesség ikonja. Ezen az elmúlt több, mint 30 év sem változtatott, és 2021-ben megszületett a Davidoff Cool Water Parfum férfiparfüm. Ez az új odüsszeia csupa erő – amilyennek még soha nem láttuk.

A parfüm arca a feltűnően karizmatikus és atletikus termetű Christian Hogue. A Davidoff Cool Water Parfum azoknak a hősöknek készült, akik átlépik saját határaikat, és új, robosztusabb üvegcséje minden férfi éjjeliszekrényén feltűnő látványosság lesz.

Összetétel

összetétel
szantálfa, vetiverfű, rózsabors
Az illat fajtája
fás

Davidoff a márkáról

Időtlen elegancia, első osztályú minőség, minden részlet fontossága. Ez a Davidoff márka, ami alapítója, Zino Davidoff életfilozófiáját tükrözi, aki igazi gentleman, élvhajhász és kalandor, és valóban teljes mértékben tudta élvezni az életet.

Zino Davidoff igazi életművészmester volt. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland és kihívás volt. Életörömét az alkotásain keresztül is szerette másokkal megosztani. Számára mindig a minőség volt a legfontosabb, így ez a parfümjei esetén sincs másként. Az első Davidoff parfüm 1984-ben született meg, napjainkban pedig a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak.

A parfümvilágban szó szerint kisebb forradalmat kiváltó Davidoff Cool Water kollekció óriási sikert aratott. Azonban minden Davidoff parfümnek összetéveszthetetlen karaktere van, és mindegyik arra készteti Önt, hogy még nagyobb intenzitással élje az életét. A női és férfi változatban is megjelenő, ikonikus Davidoff Cool Water illatok mellett például a Davidoff Adventure, a Davidoff Champion és a Davidoff The Game Eau de Toilette, valamint a Davidoff borotválkozás utáni ápoló is megérdemli, hogy kipróbálja. A hölgyek számára viszont például a Davidoff Run Wild Eau de Parfum jelentheti a tökéletes választást.

Értékelés Davidoff Cool Water Parfum