Davidoff Cool Water Aquaman Eau de Toilette uraknak

Davidoff Cool Water Aquaman Eau de Toilette uraknak
Davidoff Cool Water Aquaman Eau de Toilette uraknak
125 ml

Kód: DDF04193 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Davidoff Cool Water Aquaman parfüm leírása
Összetétel

Ön is érzi? Ez a férfi Davidoff Cool Water Aquaman eau de toilette, amely az óceán mélyéről illatozva hívja Önt új kalandokra. Tengeri királysága már várja, hogy Ön az uralkodója legyen, amint az illat a bőréhez ér. Váljon Ön is az erőt és hatalmat megtestesítő hőssé!

  • frissítő citrusfélékkel aláfestett, férfias, fás illat
  • 2020-as nyári limitált kiadás
  • a Davidoff Cool Water Woman Mera női illattal együtt mutatták be

Az illat összetétele
Az alapillatban azonnal rendkívüli mértékű frissesség árasztja el érzékeit, amelyből leginkább a zamatos zöld mandarin illata emelkedik ki. Csak egy perc kell hozzá, hogy a feketebors pikáns jegyeit is felismerhesse. Ezzel párhuzamosan kibontakoznak a guajakfa meleg, fűszeres akkordjai is, amelyeknek köszönhetően a frissesség még inkább kiemelkedik.

Az illat története
A Davidoff Cool Water Aquaman születésének hátterében Aquaman, az amerikai képregényhős áll. A nagy erejű alak 1941-ben bukkant fel először, 2018-ban pedig akciófilmet forgattak róla. A tengermélyi legenda tökéletes összhangot alkot az illattal, amely elsöprő frissességet visz a nyári napokba és erőt ad Önnek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
guajakfa
Az illat fajtája
citrusos, fás

Davidoff a márkáról

Időtlen elegancia, első osztályú minőség, minden részlet fontossága. Ez a Davidoff márka, ami alapítója, Zino Davidoff életfilozófiáját tükrözi, aki igazi gentleman, élvhajhász és kalandor, és valóban teljes mértékben tudta élvezni az életet.

Zino Davidoff igazi életművészmester volt. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland és kihívás volt. Életörömét az alkotásain keresztül is szerette másokkal megosztani. Számára mindig a minőség volt a legfontosabb, így ez a parfümjei esetén sincs másként. Az első Davidoff parfüm 1984-ben született meg, napjainkban pedig a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak.

A parfümvilágban szó szerint kisebb forradalmat kiváltó Davidoff Cool Water kollekció óriási sikert aratott. Azonban minden Davidoff parfümnek összetéveszthetetlen karaktere van, és mindegyik arra készteti Önt, hogy még nagyobb intenzitással élje az életét. A női és férfi változatban is megjelenő, ikonikus Davidoff Cool Water illatok mellett például a Davidoff Adventure, a Davidoff Champion és a Davidoff The Game Eau de Toilette, valamint a Davidoff borotválkozás utáni ápoló is megérdemli, hogy kipróbálja. A hölgyek számára viszont például a Davidoff Run Wild Eau de Parfum jelentheti a tökéletes választást.

Értékelés Davidoff Cool Water Aquaman