Davidoff Cool Water ajándékszett II.

Davidoff Cool Water ajándékszett II.
Davidoff Cool Water ajándékszett II.
Új
7 990Ft

7 990Ft / 1 db, áfával
Kód: DDF04233 | Raktáron

Eau de Toilette 75 ml + Eau de Toilette 15 ml + parfümös tusfürdő 50 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Davidoff Cool Water parfüm leírása
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, fiútestvérének vagy édesapjának?A férfi Davidoff Cool Water parfüm-szett minden férfinak örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • ajándéknak kiváló
  • minden férfinak örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 75 ml
  • Eau de Toilette 15 ml
  • parfümös tusfürdő 50 ml

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos, aromás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Davidoff a márkáról

Időtlen elegancia, első osztályú minőség, minden részlet fontossága. Ez a Davidoff márka, ami alapítója, Zino Davidoff életfilozófiáját tükrözi, aki igazi gentleman, élvhajhász és kalandor, és valóban teljes mértékben tudta élvezni az életet.

Zino Davidoff igazi életművészmester volt. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland és kihívás volt. Életörömét az alkotásain keresztül is szerette másokkal megosztani. Számára mindig a minőség volt a legfontosabb, így ez a parfümjei esetén sincs másként. Az első Davidoff parfüm 1984-ben született meg, napjainkban pedig a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak.

A parfümvilágban szó szerint kisebb forradalmat kiváltó Davidoff Cool Water kollekció óriási sikert aratott. Azonban minden Davidoff parfümnek összetéveszthetetlen karaktere van, és mindegyik arra készteti Önt, hogy még nagyobb intenzitással élje az életét. A női és férfi változatban is megjelenő, ikonikus Davidoff Cool Water illatok mellett például a Davidoff Adventure, a Davidoff Champion és a Davidoff The Game Eau de Toilette, valamint a Davidoff borotválkozás utáni ápoló is megérdemli, hogy kipróbálja. A hölgyek számára viszont például a Davidoff Run Wild Eau de Parfum jelentheti a tökéletes választást.

Értékelés Davidoff Cool Water