Davidoff Champion Eau de Toilette uraknak

7×
Davidoff Champion Eau de Toilette uraknak
Davidoff Champion Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
24 700Ft

Spóroljon 55%
90 ml
11 010Ft

12 233,33Ft / 100 ml, áfával
BLACK
FRIDAY
Extra 20% kedvezmény a SUMMER kóddal kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
BLACK
FRIDAY
Kód: DDF0115 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Davidoff Champion
Összetétel

Egy kihívás sem túl merész az Ön számára, a saját útját járja és nem ismer más végkifejletet, mint a győzelmet? A Davidoff Champion elkíséri Önt a siker felé vezető úton. Férfias, energikus illatát azoknak a férfiaknak alkották, akik nem riadnak meg az akadályoktól és tudják, hogy a saját célkitűzés a siker egyik alappillére.

  • aromás-fás illat
  • öntudatos, becsvágyó férfiaknak
  • elsősorban nappali viseletre

Az illat összetétele:
A fejillatban a bergamott és a citrom azonnali felfrissülést ad. A szívillatban energikus esszencia rejtőzik, amelyben galbán és aromás zsálya egyesül. Az alapillatban melengető cédrusfát érezhet egy leheletnyi tölgyfamohával, amelyek a teljes kompozíciót még férfiasabbá és vonzóbbá teszik.

Az illat története:
A férfias eau de toilette, a Champion egyedülálló módon jelképezi a fizikai és szellemi erejét is edző férfi mindennapos szertartását. Erre a gondolatra épít az üvegcse megjelenése is, amely szellemesen idézi a férfias súlyzók formáját. Az illat 2010-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
galbanum, muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, tölgymoha
Az illat fajtája
aromás, fás

Davidoff a márkáról

Időtlen elegancia, első osztályú minőség, minden részlet fontossága. Ez a Davidoff márka, ami alapítója, Zino Davidoff életfilozófiáját tükrözi, aki igazi gentleman, élvhajhász és kalandor, és valóban teljes mértékben tudta élvezni az életet.

Zino Davidoff igazi életművészmester volt. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland és kihívás volt. Életörömét az alkotásain keresztül is szerette másokkal megosztani. Számára mindig a minőség volt a legfontosabb, így ez a parfümjei esetén sincs másként. Az első Davidoff parfüm 1984-ben született meg, napjainkban pedig a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak.

A parfümvilágban szó szerint kisebb forradalmat kiváltó Davidoff Cool Water kollekció óriási sikert aratott. Azonban minden Davidoff parfümnek összetéveszthetetlen karaktere van, és mindegyik arra készteti Önt, hogy még nagyobb intenzitással élje az életét. A női és férfi változatban is megjelenő, ikonikus Davidoff Cool Water illatok mellett például a Davidoff Adventure, a Davidoff Champion és a Davidoff The Game Eau de Toilette, valamint a Davidoff borotválkozás utáni ápoló is megérdemli, hogy kipróbálja. A hölgyek számára viszont például a Davidoff Run Wild Eau de Parfum jelentheti a tökéletes választást.

Értékelés Davidoff Champion7