Davidoff Championeau de toilette uraknak

6×
Davidoff Champion eau de toilette uraknak
Davidoff Champion eau de toilette uraknak
Spóroljon
24 700Ft

Spóroljon 63%
90 ml
9 200Ft

Kód: DDF0115 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 07. 07.

Davidoff Champion parfüm leírása
Összetétel

Egy kihívás sem túl merész az Ön számára, a saját útját járja és nem ismer más végkifejletet, mint a győzelmet? A Davidoff Champion elkíséri Önt a siker felé vezető úton. Férfias, energikus illatát azoknak a férfiaknak alkották, akik nem riadnak meg az akadályoktól és tudják, hogy a saját célkitűzés a siker egyik alappillére.

  • aromás-fás illat
  • öntudatos, becsvágyó férfiaknak
  • elsősorban nappali viseletre

Az illat összetétele:
A fejillatban a bergamott és a citrom azonnali felfrissülést ad. A szívillatban energikus esszencia rejtőzik, amelyben galbán és aromás zsálya egyesül. Az alapillatban melengető cédrusfát érezhet egy leheletnyi tölgyfamohával, amelyek a teljes kompozíciót még férfiasabbá és vonzóbbá teszik.

Az illat története:
A férfias eau de toilette, a Champion egyedülálló módon jelképezi a fizikai és szellemi erejét is edző férfi mindennapos szertartását. Erre a gondolatra épít az üvegcse megjelenése is, amely szellemesen idézi a férfias súlyzók formáját. Az illat 2010-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
galbanum, muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, tölgymoha
Az illat fajtája
aromás, fás

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Champion