David BeckhamInspired By Respect borotválkozás utáni arcvíz

David Beckham Inspired By Respect borotválkozás utáni arcvíz
David Beckham Inspired By Respect borotválkozás utáni arcvíz
Spóroljon
5 350Ft

Spóroljon 26%
60 ml
3 940Ft

Raktáron | 6 566,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: DBM02330
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Szárnyaljon kedvelt illata szárnyán és egyidejűleg készítse fel arcbőrét a rendszeres rituáléra. A kifogástalan David Beckham Inspired By Respect borotválkozó készítmény győzi mindkettőt. Az arca tökéletesen sima és illatos lesz.

Tulajdonságok:

  • megnyugtatja az arcbőrt és csökkenti a kipirosodását
  • mélyrehatóan hidratálja az arcbőrt
  • megszünteti az égető érzést
  • felfrissíti a fáradt arcbőrt
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását

Használata:
Vigye fel a frissen borotvált arcára és nyakára. Hagyja felszívódni.

Összetétel

Konzisztencia
víz
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

A David Beckham márka maga a luxus, az elegancia és a frissesség. A világ leghíresebb futballistája és üzleti partnere, Simon Fuller, egyesítette erejét a Coty vállalattal, és 2005-ben közösen bemutatták a parfümvilágnak a David Beckham Instinct parfümöt, mely új definíciót adott a férfias eleganciának.

David Beckham Londonban született, és a manchesteri futballiskola elvégzése után hamar minden idők egyik legsikeresebb és legjobban nyomon követett játékosa lett. Olyan klubokban játszott, mint a Manchester United vagy a Real Madrid. Arcát számtalan reklámkampányhoz kölcsönözte, és megjelenésének, valamint öltözködési stílusának köszönhetően divatikon lett. Így személyisége nemcsak a futballt, de a nagyszerű divatot, a luxust, illetve az extravagánsságot is reprezentálja.

Napjainkban a David Beckham márka termékei között nemcsak férfi parfümöket, de David Beckham borotválkozás utáni arcvizeket, valamint olyan női parfümöket is találunk, melyek David feleségének, Victoriának az együttműködésével kerültek megalkotásra. A frissesség és a luxus érzését életre hívó illat minden egyes David Beckham parfüm tipikus jellemzője.