David Beckham Homme Eau de Toilette uraknak

6×
David Beckham Homme Eau de Toilette uraknak
David Beckham Homme Eau de Toilette uraknak
75 ml
4 360Ft

5 813,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: DBM0059 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 07. 27.

Leírás David Beckham Homme
Összetétel

Legyen az a férfi, aki mindenütt érvényesül, ahol csak megjelenik. Éppen ilyen sikeres és karizmatikus férfiaknak készült a David Beckham Homme Eau de Toilette-je. A futballsztár és divatikon sikereinek titkát fedi fel, de magában rejti Beckham összetéveszthetetlen varázsát is.

  • fűszeres-fás illat
  • az olyan férfi számára, aki tudja, mit akar
  • mindennap, de különleges alkalmakon is viselhető

Az illat összetétele
Először a friss citrusok, a gyömbér és az aromás fekete bors érződnek. Majd az illat szíve kezd illatozni a bőrös tónusokkal, rozmaringgal és a melengető kasmírfával. Az illat alapja a pacsuli, a pézsma és a mahagóni jegyében készült, ezek érződnek a bőrön leghosszabb ideig.

Az illat története
A 2011-ben bemutatott David Beckham Homme népszerű illat. Maga David Beckham is azt mondja róla, hogy egy nagyon férfias illatot akart létrehozni, amely tükrözi a stílusát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrusok, gyömbér, fekete bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bőr, rozmaring, kasmírfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, mahagóni, pézsma
Az illat fajtája
fűszeres, fás

David Beckham a márkáról

A David Beckham márka maga a luxus, az elegancia és a frissesség. A világ leghíresebb futballistája és üzleti partnere, Simon Fuller, egyesítette erejét a Coty vállalattal, és 2005-ben közösen bemutatták a parfümvilágnak a David Beckham Instinct parfümöt, mely új definíciót adott a férfias eleganciának.

David Beckham Londonban született, és a manchesteri futballiskola elvégzése után hamar minden idők egyik legsikeresebb és legjobban nyomon követett játékosa lett. Olyan klubokban játszott, mint a Manchester United vagy a Real Madrid. Arcát számtalan reklámkampányhoz kölcsönözte, és megjelenésének, valamint öltözködési stílusának köszönhetően divatikon lett. Így személyisége nemcsak a futballt, de a nagyszerű divatot, a luxust, illetve az extravagánsságot is reprezentálja.

Napjainkban a David Beckham márka termékei között nemcsak férfi parfümöket, de David Beckham borotválkozás utáni arcvizeket, valamint olyan női parfümöket is találunk, melyek David feleségének, Victoriának az együttműködésével kerültek megalkotásra. A frissesség és a luxus érzését életre hívó illat minden egyes David Beckham parfüm tipikus jellemzője.

Értékelés David Beckham Homme6