David BeckhamClassic Eau de Toilette uraknak

8×
David Beckham Classic Eau de Toilette uraknak
David Beckham Classic Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
5 990Ft

Spóroljon 24%
90 ml
4 520Ft

Raktáron | 5 022,22Ft / 100 ml, áfával | Kód: DBM1098
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A férfiasság megtestesítője a David Beckham Classic Eau de Toilette uraknak. Maga David Beckham maga is globális stílusikon és trendsetter és a modern, hasonlóan stílusos férfiaknak alkotta meg az illatot. Tökéletes harmóniája a karizmatikus férfiasságnak és a klasszikus eleganciának.

  • stílusos férfiaknak
  • nappali viseletre
  • aromás-fás illat

Illat összetétele:
A lime citrusos, frissítő illata keveredik a ginnel és galbánummal már az első tónusokban. A szívében kibontakozik a ciprus és az üde menta amelyet a szerecsendió tesz különlegessé. Legtovább bőrén a melengető borostyán, vetiverfű és az aromatikus cédrus illata marad meg az illat alapjából.

Illat története:
David Beckham Classic illata 2013-ban jelent meg Aurelien Guichard-nak köszönhetően. Igazán stílusos és férfias illat, amit letisztult flakonja is jól tükröz. Egyszerű, attetsző üvegcsében rejlik az aromás illat, amelyet a Baackham logó és az ezüst kupak díszít. Ideális választás nappali viseletre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gin, galbanum, limett
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, ciprus, menta
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, vetiverfű, borostyán
Az illat fajtája
aromás, fás

A David Beckham márka maga a luxus, az elegancia és a frissesség. A világ leghíresebb futballistája és üzleti partnere, Simon Fuller, egyesítette erejét a Coty vállalattal, és 2005-ben közösen bemutatták a parfümvilágnak a David Beckham Instinct parfümöt, mely új definíciót adott a férfias eleganciának.

David Beckham Londonban született, és a manchesteri futballiskola elvégzése után hamar minden idők egyik legsikeresebb és legjobban nyomon követett játékosa lett. Olyan klubokban játszott, mint a Manchester United vagy a Real Madrid. Arcát számtalan reklámkampányhoz kölcsönözte, és megjelenésének, valamint öltözködési stílusának köszönhetően divatikon lett. Így személyisége nemcsak a futballt, de a nagyszerű divatot, a luxust, illetve az extravagánsságot is reprezentálja.

Napjainkban a David Beckham márka termékei között nemcsak férfi parfümöket, de David Beckham borotválkozás utáni arcvizeket, valamint olyan női parfümöket is találunk, melyek David feleségének, Victoriának az együttműködésével kerültek megalkotásra. A frissesség és a luxus érzését életre hívó illat minden egyes David Beckham parfüm tipikus jellemzője.