David BeckhamClassic spray dezodor uraknak

David Beckham Classic spray dezodor uraknak
David Beckham Classic spray dezodor uraknak
Spóroljon
2 190Ft

Spóroljon 38%
150 ml
1 340Ft

Raktáron | 893,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: DBM1042
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Rendezze illatait harmonikus egységbe. A nagyszerű David Beckham Classic izzadásgátlónak ugyanolyan aromája van, mint az Ön illatának a flakonban, és így együtt kifogástalan párost alkotnak.

Tulajdonságok:

  • véd a kellemetlen szagoktól
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • minden férfinak örömöt szerez

Használata:
A felvitelét a nap folyamán bármikor megismételheti.

Összetétel

Csomagolás
spray

A David Beckham márka maga a luxus, az elegancia és a frissesség. A világ leghíresebb futballistája és üzleti partnere, Simon Fuller, egyesítette erejét a Coty vállalattal, és 2005-ben közösen bemutatták a parfümvilágnak a David Beckham Instinct parfümöt, mely új definíciót adott a férfias eleganciának.

David Beckham Londonban született, és a manchesteri futballiskola elvégzése után hamar minden idők egyik legsikeresebb és legjobban nyomon követett játékosa lett. Olyan klubokban játszott, mint a Manchester United vagy a Real Madrid. Arcát számtalan reklámkampányhoz kölcsönözte, és megjelenésének, valamint öltözködési stílusának köszönhetően divatikon lett. Így személyisége nemcsak a futballt, de a nagyszerű divatot, a luxust, illetve az extravagánsságot is reprezentálja.

Napjainkban a David Beckham márka termékei között nemcsak férfi parfümöket, de David Beckham borotválkozás utáni arcvizeket, valamint olyan női parfümöket is találunk, melyek David feleségének, Victoriának az együttműködésével kerültek megalkotásra. A frissesség és a luxus érzését életre hívó illat minden egyes David Beckham parfüm tipikus jellemzője.