David BeckhamBold Instinct spray dezodor

David Beckham Bold Instinct spray dezodor
David Beckham Bold Instinct spray dezodor
150 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DBM02319
Ajándék az Ön számára
A férfi kozmetikumokat és elektronikus készülékeket most postaköltség nélkül szállítjuk ki, ha leglább 8 000 Ft felett vásárol az említett kategóriából.

A minőségi David Beckham Bold Instinct dezodor hatékonyan győzi le a kellemetlen szagokat, hosszan tartó komfortérzetet és frissességet nyújt.

Tulajdonságok:

  • szabályozza az izzadást és a bőr nedvességét
  • véd a kellemetlen szagoktól
  • hosszan tartó frissességérzetet kelt
  • hosszan tartó védelmet nyújt

Használata:
Használat előtt rázza fel. Tiszta és száraz hónaljára vigye fel.

Összetétel

Csomagolás
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra

A David Beckham márka maga a luxus, az elegancia és a frissesség. A világ leghíresebb futballistája és üzleti partnere, Simon Fuller, egyesítette erejét a Coty vállalattal, és 2005-ben közösen bemutatták a parfümvilágnak a David Beckham Instinct parfümöt, mely új definíciót adott a férfias eleganciának.

David Beckham Londonban született, és a manchesteri futballiskola elvégzése után hamar minden idők egyik legsikeresebb és legjobban nyomon követett játékosa lett. Olyan klubokban játszott, mint a Manchester United vagy a Real Madrid. Arcát számtalan reklámkampányhoz kölcsönözte, és megjelenésének, valamint öltözködési stílusának köszönhetően divatikon lett. Így személyisége nemcsak a futballt, de a nagyszerű divatot, a luxust, illetve az extravagánsságot is reprezentálja.

Napjainkban a David Beckham márka termékei között nemcsak férfi parfümöket, de David Beckham borotválkozás utáni arcvizeket, valamint olyan női parfümöket is találunk, melyek David feleségének, Victoriának az együttműködésével kerültek megalkotásra. A frissesség és a luxus érzését életre hívó illat minden egyes David Beckham parfüm tipikus jellemzője.