Dana Toujours Moi kölnivíz nőknek

 • Dana Toujours Moi kölnivíz nőknek
 • Dana Toujours Moi kölnivíz nőknek 1
 • Dana Toujours Moi kölnivíz nőknek 2
 • Dana Toujours Moi kölnivíz nőknek 3
 • Dana Toujours Moi kölnivíz nőknek 4
   více

  Dana Toujours Moi változatok

  Fel

  A Dana márkáról

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Dana parfümök | Dana – illat, melyet az isteni szépség ihletett. A spanyol Dana parfüm márka az egyik legidősebb márkák egyike. Már több mint 80 éve garantálja a jó minőségű és eredeti illatokat és más kozmetikai termékeket. A márka nevét Danaé görög istennőről kapta, valamint az ő legendáiból merít ihletet is. Danaé a híres mitológiai hős Perszeusz anyja. Isteni, végtelen szépsége elcsábította Zeuszt is. Neve a női szépséget szimbolizálja. A Dana márka története 1932 -ben kezdődött, amikor Barcelonában Javier Serra megalapította. Hamarosan a márkát Párizsba költöztette. Serre meg volt győződve arról, hogy a valódi szépséget a művészet, kultúra és a mitológia összekapcsolásával lehet a leginkább kifejezni. E filozófiát alapul véve a különleges termékek és azok csomagolása készítésénél a legtehetségesebb emberekkel működött együtt. A Dana márka még egy párszor elköltözött, és folyamatosan bővítette kínálatát. A nagy mennyiségű sikeres illatoknak és arcápoló kozmetikai termékeknek köszönhetően a 70 -es években az egyik legnagyobb szépségipari  társasággá nőtte ki magát. Javier Serre jövőképe mindmáig él. A Dana márka továbbra is olyan termékeket gyárt, melyek a szépségre, eredetiségre és a szenvedélyre összpontosítanak. Az első Dana parfüm a mára már klasszikus Tabu volt, mely a híres Jean Carles tervező munkája. Azóta már több tíz parfüm látott napvilágot, egyesek tervezésén a már említett Jean Carles -en kívül pl. Loc Dong is kivette részét. Dana – az istennők és a mitikus hősök illata.

  Fel

  Értékelés Dana Toujours Moi

  • 2017. március 4.
   Anita

   Különleges, nagyon nőies, füstös, édes és fás. Konyakos :)

  • 2016. július 29.
   Bódi Mónika

   Erőteljes szantál, enyhén füstös-konyakos kezdéssel. Kölnivíz létére tartósabb, mint egy átlag parfüm, minimum 8 órán át érezni.

  • 2016. július 29.
   Bódi Mónika

   Erőteljes szantál, enyhén füstös-konyakos kezdéssel. Kölnivíz létére tartósabb, mint egy átlag parfüm, minimum 8 órán át érezni.

  • 2015. június 25.
   Szabóné Bogdán Judit

   Csodálatos és felejthetetlen, ami jellemző a Dana illatokra! Biztosan rendelek még, mert nem tudok vele betelni és nem is akarok! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a régmúlt idők felejthetetlen illatait, aki szereti, ha beburkolózhat egy finom és balzsamos illatfelhőbe!

  Mit gondol Ön a Dana Toujours Moi termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  Menu