CuraproxPrime Plus tartalék fogköztisztító kefe + tartó

Curaprox Prime Plus tartalék fogköztisztító kefe 5 db + tartó
Curaprox Prime Plus tartalék fogköztisztító kefe 5 db + tartó
CPS 08 0,8 - 3,2 mm 5 db

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CUR0148
Ajándék az Ön számára
Egy csomag ingyenes fogköztisztító kefét adunk ajándékba, amennyiben 8 000 Ft felett vásárol fogápolási termékeket. Két lehetőség közül választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

A tökéletes szájhigiénia fontos része a fogak közötti tisztítás is. A Curaprox Prime Plus fogtisztító kefe a legnehezebben elérhető helyeket is tisztítja. A 0,9 mm és 4 mm fogközhöz tervezték. A Curaprox fogköztisztító kefével egyetlen mozdulattal tisztíthatja a fogakat.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan megelőzi az ínygyulladást és a fogszuvasodást
  • ergonómikus alakjának köszönhetően könnyen használható
  • tisztítja a szájüreg nehezen hozzáférhető helyeit
  • gondoskodik a fogközök tökéletes tisztításáról
  • segít csökkenteni a rossz leheletet

Használata:
A Curaprox Prime Plus fogtisztító kefe használata nagyon egyszerű. Illessze a kefét a fogközhöz kissé megdöntve és enyhén tolja be a fogak közé vízszintes helyzetben. Egy mozdula elég a tisztításhoz. Naponta egyszer használja, fogmosás után.

A svájci Curaprox márka a szájhigiénia területén egy új innovatív megoldást kínál, mely segítséget nyújt ahhoz, hogy fogai egészségesek legyenek. A Curaprox márka különlegessége, hogy a legújabb tapasztalatok és vizsgálatok alapján tervezik és készítik a szájhigiéniához való termékeiket. Az egyes termékek készítését kutatások és részletes vizsgálatok előzik meg, melyek biztosítják a termék minőségét és hatékonyságát. A Curaprox társaság elkötelezte magát a szájhigiénia és az ellenőrzés fontosságának tudatosítására.