Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel kisebb csomagolás (Terra)

 • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel kisebb csomagolás (Terra)
 • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel kisebb csomagolás (Terra) 1
 • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel kisebb csomagolás (Terra) 2
 • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel kisebb csomagolás (Terra) 3
   více

  a termék méretei 5 8 390 Ft - tól

  Csomagküldő – átvevőhelyMár holnap (Péntek 2017.10.20.)
  TransoflexMár holnap (Péntek 2017.10.20.)

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Culti Stile változatok

  • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Terra) aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Terra) Kiárusítás

   Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CUL0238

   8 540 Ft

  • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (infuso) aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (infuso) Kiárusítás

   Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CUL0235

   8 540 Ft

  • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Aria) aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Aria) Kiárusítás

   4 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CUL0232

   8 390 Ft

  • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Fuoco) aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Fuoco) 

   4 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CUL0233

   10 680 Ft

  • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Granimelo) aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Granimelo) Kiárusítás

   1 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CUL0234

   9 360 Ft

  áru speciális kedvezménnyel

  • Culti Stile aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Terra) aroma diffúzor töltelékkel 100 ml kisebb csomagolás (Terra) 

   Kód: CUL0552
   Megjegyzés: Enyhén gyűrődött doboz,    A termék tartalma: 100%

   7 670 Ft Kedvezmény: 870 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Culti Stile

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Használat

  1. Csavarja le a kupakot!
  2. Helyezze be a pálcákat a palackba, és rakja szét őket! A pálcák kanócként működnek, amely fokozatosan felszívja és a levegőbe továbbítja az illatot. Az illata erejét az aroma diffúzorban lévő pálcák mennyiségével tudja szabályozni.
  3. Helyezze a diffúzort stabil felületre, hogy annak töltete véletlenül ne ömölhessen ki! Ne tegye lakkozott vagy műanyag felületre! Az illat akár több hétig is kitart.

  Fontos figyelmeztetés!

  Gyermekektől tartsa távol! Amennyiben a diffúzor töltete bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal! Szembe kerülés esetén, több percen át öblítse vízzel! Túlzott szagérzékenységben szenvedő személyeknél a terméket óvatosan kell használni.

  Fel

  A Culti márkáról

  A Culti márka a legkiemelkedőbb légfrissítők közé tartozik. A Culti egy olasz márka, amelynek az egyedi, luxus illatai joggal számítanak közkedveltnek a piacon. Tökéletesen beillatozzák az otthonát és az irodáját is. A kiegyensúlyozott kompozíció magába foglalja a minőségi összetevőket és habozás nélkül mondható a nívós olasz parfümgyártók egyikének.

  Számos ötlet véletlenül születik, vagy mint egy tevékenység másodlagos terméke. A Culti első története 1988 - ban kezdődött el íródni, amikor ugyanis megkezdték a kísérletezéseket a helységek különböző módszerekkel való beillatozásával kapcsolatosan. Ezzel egyidejűleg huzakodott elő a Culti társaság egy igazán eredeti és forradalmi ötlettel. Az inspiráció teljesen véletlenül keletkezett, amikor ugyanis az olasz tervezők összekötötték a rattan vízfelszívó képességét, amely ezt követően elpárolgott. Ez adta meg a rattanak az igazi rugalmasságot és formálódó képességet. A fonott rattan és bambusz kosarakra tekintve jutott az eszükbe összekötni az exotikus faféléket az illatokkal.

  Az eredmény figyelemre méltó volt. A fa bebizonyította, hogy képes tökéletesen elnyelni az illatokat és az ezt követő párolgás egészen kellemesen és természetesen beillatozza a helységet. Mindezek ellenére a Culti társaság még nem volt teljesen elégedett, a klasszikus virágos illatok pedig nem nyerték el az emberek tetszését. Ekkor döntötték el, hogy az otthoni illatozók összetételébe beleviszik a tiszta parfümök elemeit és esszenciáit is. Így 1990 - ben létrejöttek a Culti aroma diffúzorai. Annak érdekében, hogy a helységek alaposan be legyenek illatozva, a Cultinál figyelembe veszik az helységek közti arányokat is. Az illatokra jellemző az összetevők közötti egyensúly - természetes és kitermelt anyagok, tartósság, magas szintű minőség és esztétikai értékek, amelyekre jellemező a kifinomult formatervezés.

  A Culti márka alatt az első osztályú légfrissítőkön kívül megtalálhatóak unisex parfümök is, nőknek és férfiaknak egyaránt. A Culti Ode Rosae eau de parfum unisex a marokkói rózsa és más összetevők, mint például a feketeribizli, a vetivérfű vagy az illatvirág, egyedülálló összekapcsolását kínálja. A nem hagyományos, magas szintű minőség kompozíciók már az első használat után rabul fogják ejteni a szaglósejtjeit. Kipróbálhatja a Culti Anym'Ale eau de parfum unisexet is, amely igazán pikáns és friss. Egyensúly, mágia, kihívás, szabadság - ezek az összetevők találhatóak meg a tipikus barna üvegcsékben, ezüst kupakkal.

  A Culti márka története az utóbbi évtizedek sikeres történetei közé tartozik. A Culti a bizonyíték arra, hogy hogyan hozhat létre egy eredeti ötlet, a kreativitás ereje és a minőségben kompromisszumot nem ismerés, egy teljesen új jelenséget.

   

   

  Fel

  Értékelés Culti Stile

  Mit gondol Ön a Culti Stile termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  TOP niche perfumes for Autumn 2017Limited niche offer 2017

  Menu