CultiHome Thé illatgyöngyök

Culti Home Thé illatgyöngyök
Culti Home Thé illatgyöngyök
Ingyenes kiszállítás
240 g
16 110Ft

Több mint 5 db a raktáron | 6 712,50Ft / 100 g, áfával | Kód: CUL01100
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon lakásillatosító termékeket legalább 14 000 Ft értékben, és az Öné egy 65 g-os SOULETTO gyertya, ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

A Culti Home Thé illatgyöngyök egy pihentető, meditációs rituálékban gazdag teaszertartás résztvevőjévé teszik Önt. Bárhol és bármikor élvezheti a friss tea illatát, ha a gyöngyöket a Culti Home letisztult zsákocskájába önti. Adja át magát ennek a kiegyensúlyozott, tiszta illatnak!

Tulajdonságai:

  • 240 g Thé illatgyöngy egy csomagban
  • citrusos-gyógynövényes illat
  • nappaliba, konyhába vagy dolgozószobába ajánljuk

Az illat összetétele:
A Thé illata rafinált kiegyensúlyozottságával nyűgöz le mindenkit, amelyben az illatok sokfélesége keveredik. Elsőként az erős sencha tea illatát érezheti, amelynek intenzitását a citrusos bergamott és a guajakfa bőrös aromái csendesítik le.

Használata:
Az illat maximális élvezetéhez fontos, hogy legyen egy Culti Home Sachet zsákocskája is, amelybe a gyöngyöket beleszórhatja. A Culti márka más illatgyöngyeivel is keverheti őket, hogy teljesen új illatkompozíciót hozzon létre.

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
citrusos, növényi, friss

A Culti márka a legkiemelkedőbb légfrissítők közé tartozik. A Culti egy olasz márka, amelynek az egyedi, luxus illatai joggal számítanak közkedveltnek a piacon. Tökéletesen beillatozzák az otthonát és az irodáját is. A kiegyensúlyozott kompozíció magába foglalja a minőségi összetevőket és habozás nélkül mondható a nívós olasz parfümgyártók egyikének.

Számos ötlet véletlenül születik, vagy mint egy tevékenység másodlagos terméke. A Culti első története 1988 - ban kezdődött el íródni, amikor ugyanis megkezdték a kísérletezéseket a helységek különböző módszerekkel való beillatozásával kapcsolatosan. Ezzel egyidejűleg huzakodott elő a Culti társaság egy igazán eredeti és forradalmi ötlettel. Az inspiráció teljesen véletlenül keletkezett, amikor ugyanis az olasz tervezők összekötötték a rattan vízfelszívó képességét, amely ezt követően elpárolgott. Ez adta meg a rattanak az igazi rugalmasságot és formálódó képességet. A fonott rattan és bambusz kosarakra tekintve jutott az eszükbe összekötni az exotikus faféléket az illatokkal.

Az eredmény figyelemre méltó volt. A fa bebizonyította, hogy képes tökéletesen elnyelni az illatokat és az ezt követő párolgás egészen kellemesen és természetesen beillatozza a helységet. Mindezek ellenére a Culti társaság még nem volt teljesen elégedett, a klasszikus virágos illatok pedig nem nyerték el az emberek tetszését. Ekkor döntötték el, hogy az otthoni illatozók összetételébe beleviszik a tiszta parfümök elemeit és esszenciáit is. Így 1990 - ben létrejöttek a Culti aroma diffúzorai. Annak érdekében, hogy a helységek alaposan be legyenek illatozva, a Cultinál figyelembe veszik az helységek közti arányokat is. Az illatokra jellemző az összetevők közötti egyensúly - természetes és kitermelt anyagok, tartósság, magas szintű minőség és esztétikai értékek, amelyekre jellemező a kifinomult formatervezés.

A Culti márka alatt az első osztályú légfrissítőkön kívül megtalálhatóak unisex parfümök is, nőknek és férfiaknak egyaránt. A Culti Ode Rosae eau de parfum unisex a marokkói rózsa és más összetevők, mint például a feketeribizli, a vetivérfű vagy az illatvirág, egyedülálló összekapcsolását kínálja. A nem hagyományos, magas szintű minőség kompozíciók már az első használat után rabul fogják ejteni a szaglósejtjeit. Kipróbálhatja a Culti Anym'Ale eau de parfum unisexet is, amely igazán pikáns és friss. Egyensúly, mágia, kihívás, szabadság - ezek az összetevők találhatóak meg a tipikus barna üvegcsékben, ezüst kupakkal.

A Culti márka története az utóbbi évtizedek sikeres történetei közé tartozik. A Culti a bizonyíték arra, hogy hogyan hozhat létre egy eredeti ötlet, a kreativitás ereje és a minőségben kompromisszumot nem ismerés, egy teljesen új jelenséget.